Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko s týmem Šmolov uhrálo pouze remízu

28. 10. 2023

Od začátku se na nerovném terénu hrál zápas s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Oba týmy si byly vědomy důležitosti zápasu a proto se větší šance rodily jen velmi těžko a to spíše po standartních situacích a skrumážích ve vápně. Ale tyto situace dokázaly oba týmy se svými brankáři vyřešit. Za  nás se do dobré situaci po pěkné uličce dostal Jirka Štefáček, ale trefil pouze nohy brankáře. Až dvě minuty před přestávkou získal stejný hráč na levé straně šestnáctky hostů míč a přihrávkou před bránu vyzval ke skórování zcela volného Jirku Žeguce.

Po přestávce pokračoval zápas ve stejném duchu, ala po 10 minutách se uvolnil na pravé straně hráč Šmolov Kocman a prostřelil našeho brankáře. Střelu ještě zkoušel před čárou vykopnout Vašek Venzhöfer, ale už se mu to nepodařilo. I nadále se hrálo především ve středu a šancí, které by za něco stály bylo málo a to hlavně po standartkách. Hosté ještě přidali druhý gól, ale naštěstí pro nás z jasného ofsajdu. A tak utkání skončilo remízou, která asi vzhledem k tomu, jak vypadal obraz hry byla snad i spravedlivá, ale pro nás znamená další ztrátu.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Je to v této polovině sezóny typické, že když už se nám podaří sehnat důležité hráče, kteří toho moc nenahráli, tak nám zase vypadnou jiní důležití hráči. Za celý podzim si nepamatuji, že bychom alespoň jednou nastoupili v ideální sestavě nebo sestavě, která by se alespoň ideálu blížila. Příští týden zakončíme podzim utkání s Keřkovem a tam už opravdu je pro nás jediná šance alespoň trochu podzim zachránit. A ta zní zvítězit a pokud možno zahrát i dobrý fotbal. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář