Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v Jeřišně prohrálo gólem z penalty

5. 5. 2024

K utkání v Jeřišně jsme nastoupili bez Tomáše Kohouta a Martina Klimeše (oba na dovolené).

Od začátku se hrál docela vyrovnaný zápas, s tím ale, že před branami byli nebezpečnější domácí, my jsme ve finální fázi trpěli nepřesnostmi a jen velmi málo akcí se nám dařilo dotáhnout do koncovky, která by byla nebezpečná. Vzadu nás několikrát podržel v tomto zápase velmi dobře chytající Lukáš Görner. V polovině prvního poločasu bohužel přišla naše chyba na levé straně středu hřiště a domácí rychle přenesli míč do vápna, kde došlo k faulu. Na ne úplně dobře kopnutou penaltu domácího hráče Běláka si sice brankář sáhnul, ale mimo tyče ji vyrazit nedokázal. Ve zbytku poločasu jsme se snažili nadále hrát aktivně, ale před brankou domácích nám vždy něco málo chybělo (půlkrok, nebo kousek při hlavičce). Naopak domácí podnikali rychlé protiútoky, ale buď se vyznamenal náš brankář, nebo také nebyli přesní.

Po poločase jsme změnili rozestavení na 3 obránce a 2 útočníky a dá se říct, že ve druhém poločase jsme měli ze hry více my. A vytvořili jsme si několik dobrých šancí, ale opět jsme byli v koncovce nepřesní, nebo domácí podržel brankář. I domácí měli několik brejků, ale ani oni už gól nepřidali. Závěr zápasu poznamenala průtrž mračen, což určitě naší snaze o vyrovnání nepomohlo, přesto jsme si ještě jednu velkou možnost připravili, když šel sám na brankáře Lukáš Chlubný, ale ten domácí zachránil a tak zápas skončil naší těsnou prohrou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Musím hráče pochválit, dnes téměř nebylo znát, že proti sobě hrají mužstva, mezi kterými je rozdíl v tabulce 28 bodů. Domácí měli více šancí, ale dnes se opravdu vyznamenal náš brankář a nechybělo moc aby chytil i penaltu. Škoda jen té finální fáze před bránou soupeře, góly dáváme opravdu velmi těžko a není divu, že jsme v tomto ukazateli nejhorší ze všech. Na tom je třeba zapracovat a doufat, že nám třeba příště i trochu bude nakloněna štěstěna. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář