Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani na Golčův Jeníkov jsme nestačili

17. 9. 2023

Do utkání s favorizovaným vedoucím týmem jsme nevstoupili vůbec šťastně a hned v první minutě jsme po chybě obrany inkasovali laciný gól. I nadále byli hosté lepší a zanedlouho po rohovém kopu a hlavičce navýšili vedení. Je třeba říct, že tomuto gólu předcházel útočný faul, ale rozhodčí ho neviděli. A když za pár minut navýšil útočník Jeníkova vedení na 3 branky, už nebylo moc co řešit. My jsme se sice snažili něco se zápasem udělat, ale hosté byli obzvláště v předbrankovém prostoru nebezpečnější a několikrát nás podržel náš brankář.

Ve druhé půli pokračoval zápas v podobném duchu a po 10 minutách hosté přidali další gól. I my jsme si vytvořili několik šancí, ale žádnou jsme nedali a prodloužili střeleckou impotenci už na 3 zápasy. A jelikož ani hosté už další gól nepřidali, skončil zápas jejich výhrou o čtyři branky.

Hodnocení vedoucího mužstva: Hosté jsou v laufu a potvrdili svou formu i u nás. Možná, kdybychom nedělali hloupé chyby a byli nebezpečnější dopředu, tak jsme s nimi mohli sehrát vyrovnanější zápas, ale bohužel situace je taková, jaká je. Tímto zápasem končí utkání s velkými favority a začíná boj o bytí a nebytí s konkurenty z konce tabulky. Příští týden nás čeká Staré Ransko a tam už by ztráta bodů byla docela fatální. Tak doufám, že k utkání přistoupíme s odpovídajícím nasazením a prolomíme i střelecké trápení.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář