Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani na Havlíčkův Brod C jsme nestačili

21. 10. 2023

K utkání s velmi zkušeným soupeřem jsme nastoupili opět v silně obměněné sestavě, někteří hráči chyběli, jiní se naopak vrátili do sestavy.

Už od začátku jsme tahali za kratší konec a ve třetí minutě vstřelil vedoucí branku Brodu Kaplan. Po půlhodině přidal druhý gól Duben. Poté sice pěkně individuálně prošel Marek Dont a snížil, ale do přestávky hosté přidali další dva góly.

Po přestávce Kaplan ještě vedení zvýšil. Poté po akci Marka Donta po pravé straně a přihrávce před branku snížil Lukáš Chlubný. Ale zanedlouho po nepovedené malé domů jsme si dali vlastní gól. A hosté navýšili až na 2:8. Za nás snížil v poslední minutě Vašek Venzhöfer.

Hodnocení vedoucího mužstva: Od zkušených hráčů jsme dostali lekci fotbalu. Asi bychom i v nejsilnější sestavě těžko brali body, ale za této situaci jsme v podstatě byli bez šance. Co mě může těšit jsou snad jen 3 vstřelené branky, ty by mohly někdy i na vítězství stačit, to by ale obraná hrana nesměla připomínat cedník. Ale ono není divu, když obrana nikdy nehraje ani 2 zápasy po sobě ve stejném složení. Teď nás čekají  2 zápasy se sousedy z konce tabulky a pokud z nich nezískáme všechny body, tak potom už opravdu máme problém.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář