Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani v Tisu jsme na body nedosáhli

10. 9. 2022

V Tisu podali fotbalisté České Bělé daleko zodpovědnější výkon, než tomu bylo před týdnem v Jamném. Sice nezachytili vstup do utkání a ve 12. minutě prohrávali po trefách Marka a Vacka – 2:0. O tři minuty později vyslal Pochtiol do šance Matěje Kasala, který snížil na – 2:1. Potom favorizovaní domácí hráli statický fotbal, když si nevěděli rady s obranými bloky soupeře. Až v poslední minutě prvního poločasu po zbytečné ztrátě Jakuba Kasala se do velké šance Tis dostal, ale parádní zákrok předvedl mladý gólman Görner.

Po přestávce chtěli hosté co nejdéle držet poločasový výsledek a spoléhat na brejk, který by rozhodl o dělbě bodů. To se ovšem nepovedlo, protože v 62. minutě obránce Lukáš Dont neodhlavičkoval centr, míče se zmocnil Marek, který nedal Görnerovi šanci – 3:1. Následně už ubylo na tempu hry a šance se nerodily ani na jedné straně. Až v 81. minutě zahrával Jakub Kasal rohový kop, bohužel trefil prvního hráče před sebou a z rychlého brejku dal konečnou podobu výsledku Miřátský – 4:1.

 

Trenér Petr Veselka: Kluci podali diametrálně odlišný výkon než tomu bylo minulý týden. Bohužel jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, které domácí nemilosrdně trestali. Výsledkově se nám nedaří, ale věřím, že doma v derby zápase se ždíreckou rezervou už uspějeme. Mohu slíbit, že pro výhru uděláme vše.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář