Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani ve třetím jarním zápase jsme gól nevstřelili

19. 4. 2015

K utkání jsme nastoupili stále bez Lukáše Součka a Martina Šumpicha, na lavičce tentokrát zůstal v minulém zápase zraněný Pavel Rosický.

Od začátku se hrál bojovný a vyrovnaný fotbal. První šanci jsme si vytvořili my, po dlouhém autu se na malém vápně dostal míč k Martinu Pátkovi, ale jeho střelu vyrazil brankář hostů. Ten zlikvidoval i pěknou střelu Luboše Sobotky z hranice vápna. Stejný hráč střílel pěkně z přímáku, míč šel jen těsně nad břevno. Potom si dobrou šanci vypracovali i hosté, jejich brejk ale zmařil vyběhnutím náš gólman a z dorážky útočník hostů bránu netrefil. Před přestávkou jsme si vytvořili další loženku, ale postupně několik hráčů nebylo schopno míč poskakující v malém vápně do brány dostat.

Po přestávce jsme hned dostali rozhodující gól, když náš brankář minul centr z přímého kopu a pro hostujícího hráče nebylo problém bránu trefit. Potom jsme se snažili vyrovnat, ale Lukáš Béna po pěkném náběhu trefil pouze brankáře hostí. Naši největší šanci zazdil Radek Klement, který nedokázal z několika kroků trefit hlavou prázdnou branku hostů. A jeho další hlavičku vyhlavičkoval z vrány stoper hostů. Pak si ještě z brejku vytvořili šanci hosté, ale i jejich útočník branku minul. Ke konci jsme se snažili vyrovnat, ale zkušení hosté si už výhru pohlídali.

A tak jsme sice utkání vyhráli na šance 7:3, ale jelikož se počítají pouze góly, tak končíme s prázdnou a jsme stále na jaře bez vstřeleného gólu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář