Jdi na obsah Jdi na menu
 


České Bělé se v Keřkově dařily přímé kopy

19. 8. 2012

SATIVA KEŘKOV B - FK ČESKÁ BĚLÁ 2:5

Do utkání vstoupili lépe favorizovaní hosté, kteří si během půlhodiny vytvořili třígólový náskok, díky dobře zahraným trestným kopům. Nejprve se v 5. minutě postavil míč z levé strany Sobotka po faulu na Šumpicha a přízemní střelou překonal Zvolánka - 0:1. Ve 23. minutě byl opět faulovám Šumpich a tentokrát L. Souček překonal hodně nejistého gólmana domácích - 0:2. A deset minut před poločasem byl při střeleckém pokusu faulován Klimeš a znovu Souček zvyšoval už na 0:3. Potom hosté vyrobili fatální chybu při obranné činnosti a Keřkov snížil na poločasových 1:3.

Hned na začátku druhého poločasu si fotbalisté České Bělé koledovali o drama a to přišlo v 50. minutě, když Háněl z pokutového kopu snížil na rozdíl jediného gólu. Zápas tak musela rozhodnout až 78. minuta, když hattrick dokončil Souček a o dvě minuty na to přidal svůj čtvrtý gól v sezoně Luboš Sobotka a upravil stav utkání na konečných 2:5.

 

Hodnocení trenéra Petra Veselky: "Odehráli jsme na Keřkov pro nás klasický zápas. Snad jen jednou jsme tady vyhráli jednoznačně 5:0, jinak si pamatuji, že nám domácí nedali nic zadarmo. Pamatuji si zde i prohru 4:3, takže výhry si cením. Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale za stavu 0:2 jsme přestali hrát a přizpůsobili se nákopávané, kterou Keřkov produkoval. Vyrobili jsme nespočet neuvěřitelných chyb v rozehrávce a pouštěli tak soupeře do brejkových situací. Po přestávce jsme zápas sice zdramatizovali, ale hru jsme měli pod kontrolou." 

Góly: L. Souček 3, Sobotka 2 - Háněl 2. Rozhodčí: Kocifaj. ŽK: 1:1. Poločas: 1:3. Diváci: 50. Keřkov B: Zvolánek - Běloušek Čermák, Lacina, Dobrovolný - Voda, Šuška, Smejkal, Pochop (50. Kunc) - Háněl, Čermák. Česká Bělá: Rýdl (83. Mrtka) - Polreich (78. Harvalík), Mazánek, Sobotka, V. Pleskač (81. Kubát) - J. Benc, Klimeš, M. Pleskač, Klement - Souček, Šumpich.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář