Jdi na obsah Jdi na menu
 


Další porážka, tentokrát s Chotěboří B

15. 10. 2022

V sobotu se v rámci 11. kola I. B třídy potkaly na hřišti v České Bělé týmy z opačných pólu tabulky. Předposlední domácí inkasovali po chybě L. Kohouta a Šrámka již ve třetí minutě zápasu, kdy se prosadil Janda – 0:1. Potom našel Čeněk Novák pěknou průnikovou přihrávkou naběhnutého Chlubného a T. Kohouta, bohužel druhý jmenovaný byl v ofsajdovém postavení. Za nedlouho po něm se mohl do velké šance dostat Čeněk Novák, toho pro změnu zradil první dotek s míčem. V 18. minutě se parádní akce povedla hostům a volej Vepřovského byl ukázkový – 0:2. Potom se ke slovu dostali domácí, kdy po pěkné akci po ose T. Kohout – Pochtiol – Chlubný následovalo sníženi na – 1:2. Po půl hodině hry se Chotěboř dostala k trestnému kopu, který Šrámek vyrazil, ale dobíhající Polanský měl snadnou úlohu – 1:3. O deset minut později se situace opakovala jako přes kopírák, opět trestný kop, parádní zákrok Šrámka a dobíhající Polanský – 1:4. V poslední minutě prvního poločasu se ještě z hranice šestnáctky nádherně k tyči trefil Bělovský – 1:5.

Po příchodu z kabin se podařilo domácím snížit, kdy si na trestný kop Krejdla naběhl J. Kasal, který nedal Gregorovi hlavou šanci – 2:5. Po hodině hry se ke slovu dostali opět hosté, kdy si Jan Hlaváček narazil míč o tyčku a druhou střelou překonal bezmocného Šrámka – 2:6. Jako poslední se do střelecké listiny zapsal Jiří Hlaváček, který skóroval neobsazený na zadní tyči – 2:7.

 

Trenér Petr Veselka: Chotěboř svou kvalitou potvrdila roli favorita celé soutěže. Naši hráči se vymáčkli ze všeho, ale svůj výkon degradovali zbytečnými chybami. Nechali jsme si dát hloupý gól hned na začátku utkání, při třetím, čtvrtém a šestém gólu fandíme střelci, jak doráží míč do prázdné branky. Při těchto situacích nám chyběla soustředěnost. Pozitivní je, že se zápasu dobře zhostili hráči B-týmu, kteří budou i nadále dostávat šanci, protože si ji zaslouží a hlavně si ji váží.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář