Jdi na obsah Jdi na menu
 


Derby v Havlíčkově Borové jsme po nepovedeném výkonu prohráli

16. 9. 2017

K derby jsme nastoupili v docela kompletní sestavě, chyběli pouze Petr Rakušan a Jirka Štefáček. Hrálo se za chladného a deštivého počasí.

Začátek utkání se odehrával za naší převahy a prvních téměř 10 minut se domácí za půlku moc nepodívali. V první naší velké šanci se ocitl Martin Pátek, ale v bráně Borové chytajícího člena našeho výkonného výboru Petra Rakušana překonat nedokázal. V 10. minutě se domácí poprvé dostali do našeho vápna a hned z toho byl gól, první střela šla ještě do tyče, ale celá naše obrana jen nehybně koukala, jak domácí hráč Pecha vrací míč do sítě. Potom se role obrátila a celou první polovinu měla převahu Borová. A vytvořila si několik dobrých šancí, ale ani její hráči nebyli úspěšní a samostatný únik jejich útočníka vychytal Pavel Losenický. I my jsme si vytvořili obrovskou šanci, ale Marek Pleskač i Jakub Tlustý nedokázali "Pípu" v bráně nadvakrát překonat. Těsně před přestávkou domácí vedení navýšili, když ze situace zavánějící ofsajdem vstřelil druhý gól Adam Paušíma. Byla to taková divná a nepřehledná situace. Na půlce leželi naši dva zranění hráči, ale ani domácí ani rozhodčí hru nepřerušili. Potom následoval únik hráče po pravé straně a centr před bránu, kde dával domácí hráč do prázdné. Náš pomezní signalizoval ofsajd, rozhodčí ho napřed odpískal, poté došlo k ošetření hráčů a on mezitím mluvil s pomezním a pak gól uznal. Já z lavičky neměl dobrý úhel, abych to mohl posoudit, někdo říkal, že ofsajd byl, jiní zase, že nebyl, těžko to mohu objektivně posoudit. 

Do druhého poločasu jsme vystřídali a celý poločas se odehrál za naší územní převahy, ale domácí hráli velice obětavě a někdy až přehnaně tvrdě, obzvláště zákroky Aleše Frühbauera silně zaváněly červenou kartou, ale rozhodčí k tomu odvahu nenašel. My jsme situace dost často přehrávali a přes domácí obrannou hráz jsme se ke střelám dostávali těžko a když už, tak šly vedle nebo byly zblokovány. S přibývajícím časem se na naše kopačky vkládala nervozita a hráči se zbytečně hádali a to byla voda na mlýn domácích. Ke konci zápasu se nám podařilo snížit, když si po přímém kopu Lukáše Součka vybral v bráně Pípa slabší chvíli a mokrý míč mu propadl do sítě. Ale to už zbývalo do konce jen málo času a ten si domácí zkušeně pohlídali. A tak jsme díky naším chybám a odchozenému prvnímu poločasu utrpěli zbytečnou porážku, která nás stojí první místo v tabulce.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Dnešní porážka mě mrzí. Byla úplně zbytečná. Hráči si prostě musí zvyknout, že v každém zápase jim tam góly nebudou padat samy a že naopak štěstí může přát soupeři. Ale to je pak potřeba zatnout zuby a makat  a třeba i trochu přitvrdit. A ne se hádat, nadávat si mezi sebou a na druhou stranu se hned urážet, když mu někdo druhý něco řekne. Jasně, fotbal je o emocích a ono se to těžko někdy ukrotí, ale o to je třeba se víc soustředit na vlastní výkon a nehledat chyby u druhých. Příští týden hrajeme doma s Rozsochatcem B a bude třeba vyčistit hlavu a přistoupit k tomu zápasu úplně jinak. Už teď je jasné, že to bude takový ten zápas blbec, ve kterém bude chybět několik opor. O to důležitější je, aby ostatní dali do zápasu všechno, aby dokázali tyto hráče nahradit. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

France - A Dream Home

(ThomasFonna, 12. 3. 2018 15:21)

Living in France is one thing desired by many individuals. If you want to live in France then you have to get French property. You can read the advertisement section of the newspapers which has the section of houses for sale in France. After making a suitable choice, you should research about the properties for sale in France. French property is now a days very much wanted also.

If you want to live in France and spend your life there you should select a proper house. French property is not cheap and you need to make a major investment. You must also know about the properties for sale in France at various locations. The houses for sale in France come in different prices depending on the location

:D :D :D

(pípa, 22. 9. 2017 10:49)

Stejně jste vidláci když mě nedokážete dát gol :D :D :D

Re: :D :D :D

(Johnny, 22. 9. 2017 15:22)

No, to není ani tak tvoje zásluha, i když musím uznat, že ty dvě slepený šance v prvním poločase jsi vychytal pěkně. Ale ta obranná hráz v druhém poločase se fakt těžko bourala, tak jsi až zas tak moc práce neměl. A ten gól by sis asi za rámeček dát neměl. I když uznávám, pršelo a ta míčuda byla kluzká.

Re: Re: :D :D :D

(pípa, 3. 10. 2017 10:16)

Johnny nebudu to tady rozebírat protože se zase musím smát tvejm komentům myslel sem to ze srandy a hlavně jestli jsis nevšiml tak já golman nejsem a nikdy nebudu ale ja to beru protože co tady vše čtu tak by chtělo trošku to víc sledovat na hřišti i kdo hraje a hlavně KDE hraje a jak se ten zápas hraje víc objektivní a nestěžovat si na nejakou hráz nic proti klukům hráli dobře obě dvě strany hlavně pěknej zápas.Jestli to nešlo tak ti měli pujčit dres třeba by jsi stim něco udělal.

!!!!!!!

(Sob, 21. 9. 2017 13:56)

Tak. Hlavně chci rict. Ze sme zapas úplně nezvládli mysleli sme ze jim dáme a pojedem dom ale tak to nejde nikde to musíme mít v hlavách. O tom ze sme leželi dva na půlce sumpa dostal na koule balónem a já si to udělal sam takže nic a za to ze mi ho nezákopnem je naše věc. Dále zákroky. Už jen ze bylo mokro tak si myslím ze tam par tvrdsich bylo ale ani jeden bych nevidel jako úmyslný a ještě jako zákeřný. A k hráčům co staví mame nejlepšího trenéra a je jen na něm jak to vidí a když mu do toho budem kecat tak tam nemusí být a trénovat si to mužem. Sami. Což můžete. I beze mě . U mě má Martin slovo a i kdyby nenechal sedět tak vím ze to mysli dobre. Tak se seberte přestante brecet a v sobotu vyhrajte

Harry FK ČB

(Harry, 20. 9. 2017 15:02)

K zákrokům fručka jsem se vyjádřil přímo jemu ale rozhodně to žádná prasečina nebyla, to bych neřekl... Ano měl tam momenty, kdy to vypadalo že to někdo odnese ale vždy to odhadl dobře a měl v tom možná i trochu štěstí. S tím koukatelnym zápasem bych to nepřeháněl Bruky

Re: Harry FK ČB

(Harry , 20. 9. 2017 15:05)

Na téma paťas se vyjadřovat nebudu, snad jen že bojovnější hráči by se asi i našli... Jinak kdyby jsme přijeli s respektem a bojovat tak by to třeba dopadlo jinak, kdo ví....

Souhlas s RBčkem

(Upír, 20. 9. 2017 14:41)

Musím jenom souhlasit s Brukym. Je možné, že Frůčko mohl dostat červenou o tom asi žádná, ale taky mám dojem, že prasácký faul jsem od něj neviděl. Opravdu Šumpiho faul byl o dost horší. A s tím, že leželi vaši hráči, souhlas, ale jak píše Bruky mohli jste zakopávat vy.

RB

(Bruky, 19. 9. 2017 20:46)

Nevím, co jste viděli za unfair zákroky Aleše, jáčko jsem nic takového neviděl. Hraje sice tvrdě, ale nic zákeřneho v tom nebylo. Například skluz Šumpiho na Pechyse byl daleko horší. A při tom druhém gólu to ofside skutecně nebyl. A ze tam leželi dva vaši hráči, tak to se srazili spolu a navíc jste v tu chvíli meli míč vy a mohli jste ho za kopnout.

Re: RB

(Bruky, 20. 9. 2017 7:43)

Jinak celkově dobřekl koukatelnej zápas.

Zápas

(Nespokojený fanoušek, 18. 9. 2017 12:54)

Dobrý den,
zajímalo by mě,proč hraje v základu pořád Martin Pátek???
Je pomalý,nedůrazný a pořád se hádá s vlastními hráči a s rozhodcim!!!!
To má protekci??!!
Jsou tam hráči daleko lepší na střídačce než on!!!

Re: Zápas

(Johnny, 18. 9. 2017 13:37)

To je otázka na trenéra, ale ten tady na stránkách nepíše. Já mu rozhodně nemíním do tvorby sestavy zasahovat. Co se týká nasazování hráčů do zápasu, tak to je věc názoru, tak předpokládám, že trenér má důvody k tomu, koho do základní sestavy nasazuje. A protekce? Ono je to subjektivní, ale samozřejmě, čím líp se s tím hráčem znáš a kamarádíš, tím těžší je ho nenasadit. Ale jak říkám, tyto všechny aspekty si musí vyhodnotit trenér. To je jeho odpovědnost.

Re: Zápas

(Johnny, 18. 9. 2017 16:00)

Ještě bych rád dodal jedno. Já neříkám, že se Paťasovi tento zápas zrovna povedl, ale popravdě, kolik hráčů na hřišti bylo na vystřídání? Z mého hlediska nezklamali pouze Klíma, Harry a ještě maximálně Lósa. Jinak bych v prvním poločase vystřídal úplně všechny.