Jdi na obsah Jdi na menu
 


Desetigólovou přestřelku s Tisem B jsme vyhráli

16. 6. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Petr Mazánek, Josef Toma, Michal Pecha, Standa Harvalík -Jakub Benc (80.David Kubát), Luboš Sobotka, Martin Pátek (65. Tomáš Polreich), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Radek Klement

V tomto utkání jsme nastoupili již v silnější sestavě, když po dvou zápasech opět hráli Radek Klement a Josef Toma. Hrálo se za horkého počasí a první gól nám nebyl uznán z důvodu ofsajdu, který nebyl. Zanedlouho ale střílel Lukáš Souček a jeho střela se od tyče odrazila do brankáře a zapadla do sítě. Zanedlouho opět stejný hráč zvýšil na 2:0 a náš úvod snů po hezké přihrávce Martina Pátka uzavřel Radek Klement. Zanedlouho sice hosté po naší nedůslednosti snížili, ale tříbrankové vedení nám z přímého kopu vrátil Luboš Sobotka. Bohužel v nastavení prvního poločasu se hlavou trefil zkušený Míla Kozlík.

Tento hráč nám dělal velké problémy i po přestávce a po hezké individuální akci snížil na rozdíl jediného gólu. V té chvíli měli navrch hosté a jen štěstí a pěkný zákrok našeho brankáře je dělil od vyrovnání. Naštěstí potom jejich stoper neudržel nervy na uzdě a po vynadání rozhodčímu byl vyloučen. Od té chvíle už jsme otěže zápasu převzali my a třemi dalšími góly zajistili klidný závěr zápasu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, jak hráči přistoupili k tomuto zápasu a myslím, že 10 gólů se divákům muselo líbit. Bohužel se zdá, že to byla naše labutí píseň ve třetí třídě. Po pádu Chotěboře B z 1.B třídy budou ze III. třídy sestupovat 3 mužstva a vzhledem k dalším výsledkům už máme jenom teoretickou šanci získat potřebné 11. místo. První podmínkou je vítězství ve Šlapanově bojujícím o postup do OP a ještě musíme doufat v zázrak, že alespoň jeden z dalších ohrožených týmů neuhraje potřebné body. Ale vzhledem k dosavadním výsledkům jsem spíše realista. Takže uvidíme, ale doufám, že se budeme rvát až dokonce (i když asi bude trpký).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář