Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Polreich (55. Chlubný), P. Souček, Pecha - Klimeš, Hospodka, L. Souček, M. Souček - Kováč (68. Zadina), Rakušan (70. Šumpich), Benc.
Branky: 3. 26. a 36. M. Souček, 4. a 86. L. Souček
Rozhodčí: Mošner - Licek, Fribauer (laici)
Diváci: 50

Hosté přijeli v imrovizované sestavě, kdy se museli obejít bez dovolenkujících Mazánka, Kubáta a zraněných Sobotky, Běhounka, Pátka a Kreidla. Vypomoc museli "veteráni" P. Souček s Kováčem a dlouhodobě nehrající Pecha. I přesto vše se dokázali hosté se vším vyrovnat a do soupeře se od úvodních minut doslova zakously. Hned ve 3.min. našel "Kulda" na zadní tyči M. Součka a ten otevřel skóre i svůj gólový účet - 0:1. O minutu později se k přímému kopu postavil L. Souček a vymetl pravou šibenici Dubského branky - 0:2. Po této brance bylo prakticky rozhodnuto, protože domácí si žádnou tutovku za celý zápas nevypracovali. Ve 26. minutě našel Rakušan nádherně M. Součka a ten zvýšil na - 0:3. Za deset minut si tyto dva hráči akci zopakovali a M. Souček završil svůj poločasový hattrick - 0:4. Ve druhém poločase se fotbal ze hřiště vytratil a nic záživného se neodehrálo. Jen hosté v 86. minutě zaokrouhlili výsledek L. Součkem na - 0:5. Bez povšimnutí nemůže zůstat výkon rozhodčího Mošnera, který svými výroky přítomné tradičně pobavil .

"Vzhledem k situaci jaká v mužstvu nastala díky zraněním, tak jsem s výsledkem maximálně spokojen a i s hrou v prvním poločase. Rád bych poděkoval za výpomoc Petru Součkovi a Karlu Kováčovi. Teď už se musíme připravit na daleko těžší zápas s Velkou Losenicí". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář