Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dobrý 1.poločas jsme v zisk bodů nepřetavili

3. 6. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Petr Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha, Standa Harvalík -Jakub Benc (70. Petr Benc), Luboš Sobotka, Lukáš Souček, Martin Pátek - Tomáš Polreich, Vláďa Pleskač

V domácím zápase naše sestava opět o něco prořídla. K hráčům absentujícím už v minulém zápase (Pavel Mazánek, Martin Ptáčník, Josef Toma) se tentokrát přidal i Radek Klement. Silný tým hostů, který 6 posledních zápasů vyhrál, už od začátku prokazoval svoji sílu a vytvořil si asi 3 závary před naší bránou, ale gól z nich nevstřelil. Poté jsme se do hry dostali i my a jako první zahrozil po pěkném centru hlavou Tomáš Polreich, ale brankář hostí byl na místě, navíc pomezní rozhodčí mával ofsajd, o kterém se mu pravděpodobně zdálo v noci. Poté zahrával přímý kop Luboš Sobotka z pravé strany a krásně se trefil k bližší tyči. Vstřelený gól nás povzbudil a celý první poločas jsme byli o trochu lepším mužstvem, především naší obraně se dařilo udržet nebezpečné útočníky hostů. A mohlo být ještě lépe, kdyby po dalším závaru ve vápně hostů Martin Pátek netrefil pouze břevno branky hostů. Přesto jsme odcházeli do kabin s nadějí na dobrý výsledek.

Bohužel už hodně brzo po přestávce jsme udělali chybu, kterých jsme se v prvním poločase dokázali téměř vyvarovat. Náš záložník podběhnul nakopnutý míč, útočník hostí to dobře odhadl, naběhl do mezery v naší obraně a pod padajícím brankářem vyrovnal. Poté se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, do kterého pak vstoupil pomezní rozhodčí, který neodmával náš evidentní aut, hosté nahráli míč na velké vápno a tam se jejich záložník trefil přesně k tyči. Tento moment bohužel naše hráče dost rozhodil a pak už to bylo spíše o hádání než o fotbale . Přesto jsme mohli vyrovnat, ale po pěkné kombinaci Lukáš Souček brankáře hostů zblízka neprostřelil. A tak se z přímého kopu po nedorozumění brankáře s hráčem u bližší tyče trefili opět hosté. Potom jsme dali po autovém vhazování gól i my. Rozhodčí ho nejprve uznal a potom po protestech hostujících hráčů zase odvolal. Jeho argumentace, že si neuvědomil, že gól z autu neplatí, mi vzhledem k jeho věku připadá poněkud směšná (Tomáš Polreich sice tvrdil, že míč tečoval, ale to já z lavičky mohu jen těžko posoudit). A po brejku v samotném závěru přidali hosté ještě další gól.

Hodnocení vedoucího mužstva: Těžký zápas, soupeř byl fotbalovější, bylo vidět, že více trénují a jsou sehranější. První poločas byli naši hráči schopni dodržet taktiku, kterou jsme si stanovili před zápasem. Bohužel ve druhém přišel brzo gól a po prasečině pomezního hostů další, který naše hráče totálně rozhodil. Já za sebe chci říct, že tenhle typ lidí je opravdová zhouba fotbalu a hrozně mi vadí, že tyhle lidi dělaj do fotbalu. Kdyby hráči Nové Vsi a další lidi odtamtud, kteří mají fotbal rádi, měli rozum, tak ho sami vyhodí, protože si myslím, že mají dobré mužstvo a nemají zapotřebí vyhrávat díky jeho prasečinám. To neomlouvá naše hráče, kdyby se nevztekali a radši koukali hrát, tak jsme ten gól nedostali. Ale to je problém v jejich hlavách a já ho nevyřeším, na to nemám kvalifikaci. Příští týden jedeme do Dolního Města, doufám , že už budeme v silnější sestavě a uděláme nějaké body, protože je nutně potřebujeme. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář