Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dohrávka s Chotěboří C skončila remízou

18. 9. 2014

K dohrávce jednou přerušeného a podruhé odloženého utkání jsme nastoupili v poměrně silné sestavě a hrálo se na výrazně lepším terénu než v sobotu. I Chotěboř přijela oproti prvnímu zápasu posílena, zejména na postu brankáře.

Opakovaná utkání bývají často záludná, ale začátek tomu příliš nenasvědčoval. Už po 5 minutách udělala hostující obrana hrubku v rozehrávce a Marek Pleskač se sám před gólmanem trefil přesně k tyči. Ani pak se obránci Chotěboře nepoučili a zanedlouho se v podobné situaci ocitl Martin Šumpich, brankář hostů ho ale zblízka vychytal. V této části jsme měli převahu a vytvářeli si i poměrně solidní šance, ale dobře chytající brankář Chotěboře další gól nepustil. A když už ho Roman Zeman chytrým lobem překonal, pomohlo mu břevno. S postupem času naše převaha slábla a ke konci poločasu se ke slovu dostala i Chotěboř. První jejich šanci vychytal Jarda Holcman, ale po rohovém kopu hlavička neobsazeného záložníka hostů už v síti skončila. Ještě do poločasu jsme mohli jít opět do vedení, ale po povedené akci střela Jirky Zvolánka pouze tečovala břevno.

Po poločase jsme pokračovali v nemastném, neslaném výkonu a hosté šli po zásluze do vedení, když  jejich obránce vstřelil zdálky svoji životní trefu. Tímto gólem se dostala Chotěboř na koně. pozorně bránila a jejich mladí útočníci podnikali velmi rychlé a nebezpečné protiútoky, při kterých nás několikrát velmi podržel brankář. My jsme víceméně tápali a ani se k nějakým větším šancím nedostávali. Oživení hry přišlo až se střídáním, když čerstvý Martin Klimeš vystřídal Martina Pátka. Poté jsme se dostali do tlaku a 10 minut před koncem z toho vyšel krásný vyrovnávací gól, když se po centru Jirky Zvolánka z pravé strany do míče ve vápně z voleje opřel Roman Zeman a nechytatelnou střelou srovnal skóre. Ve zbývajících 10 minutách jsme se ještě snažili strhnout vítězství na naši stranu, ale přímý kop Romana Zemana pokryl brankář a tak zápas skončil víceméně spravedlivou remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Škoda, že nešlo dohrát původní utkání, ale větru dešti neporučíš... Tentokrát jsme opět dobře začali, škoda jen, že jsme nedokázali přidat další góly. To rozhodlo. Za většinu prvního poločasu jsme si výhru zasloužili, za většinu druhého poločasu ne. Takže nakonec je remíza snad i celkem spravedlivá, i přesto, že více šancí jsme díky prvnímu poločasu měli my. Bohužel, utkání opět odhalilo problémy, kterými v poslední době mužstvo trpí a se kterými musíme něco dělat. V neděli hrajeme v Mírovce a ta body potřebuje jako sůl, takže nás čeká velmi těžký zápas. Doufám, že hráči k tomu podle toho přistoupí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář