Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doma jsme s Tisem B prohráli po mizerném výkonu

19. 10. 2013

Začíná se stávat tradicí, že k domácím zápasům nastupujeme s velmi oslabenou sestavou. Tentokrát chyběli navíc oproti minulému zápasu v Leštině Zdenek Rýdl, Martin Klimeš, Luboš Sobotka a Marek Pleskač. Naopak se po zranění do sestavy vrátili Standa Harvalík a Tomáš Polreich. Absence hráčů ze středu pole byla velmi znát a v prvním poločase jsme podali velmi špatný výkon. Mnoho hráčů nebylo schopno zpracovat míč, o nějaké kombinaci už vůbec nemohla být řeč. Hosté nebyli o mnoho lepší, ale i díky našim chybám nám byli schopni vstřelit několik gólů. První z nich padl po nedůrazu před velkým vápnem a střela hostujícího hráče trefila horní roh naší branky. Druhý gól byl podobný, střela z hranice šestnáctky trefila hráče hostů a míč zapadl do protipohybu našeho brankáře k tyči. My jsme si během prvního poločasu téměř žádné šance nevytvořili, přesto jsme snížili, když víceméně nenápadná střela Romana Hospodky zpoza šestnáctky zapadla k tyči. Bohužel ještě před přestávkou jsme znovu inkasovali, když se z přímého kopu přesně trefil Jindra Veselý.

Po přestávce jsme přeskupili ve snaze zachránit zápas sestavu, bohužel začátek druhého poločasu byl jako ze zlého snu. Po rohovém kopu hlavou zvýšil zcela nepokrytý David Kozlík a po chybě obrany a brankáře dával do prázdné branky pátý gól hostů Petr Uhlíř. Teprve od tohoto stavu jsme začali trochu hrát. Jak je fotbal jednoduchý zanedlouho dokázal Radek Klement, který se po pěkné přihrávce trefil přesně k tyči. Další naši branku vstřelil David Bříza, který z levé strany střelou po zemi prostřelil brankáře hostů. Asi 6 minut před koncem jsme vstřelili kontaktní gól, když se po dlouhém autu ve skrumáži opět prosadil David Bříza. Bohužel čas rychle utíkal a i když jsme si ještě určité nadějné situace vytvořili, vyrovnat se už nepodařilo. A tak jsme si připsali první domácí porážku, kterou jsme si za předvedený výkon plně zasloužili. A nic na tom nemění ani 35 závěrečných minut, kdy jsme byli lepší a téměř stáhli beznadějnou ztrátu. Kdybychom takto hráli celý zápas, tak jsme prohrát nemohli.

Trenér Petr Veselka: "Nechytli jsme začátek utkání a po přestávce nám soupeř utekl až na 1:5. Ve fotbale se takový výsledek už honí těžko. Jsem zklamaný z přístupu hráčů nejen v utkání, ale od léta i s tréninkovou docházkou, kdy chodí poctivě tři, čtyři. Vážně se zabývám myšlenkou, že v zimní přestávce z bělského fotbalu odejdu. Já chci trénovat a ne jen určovat před zápasem taktiku. Hráči jsou alibisti, jen hledají výmluvy, proč nemůžou trénovat. Myslím si, že udělat si týdně dvě hodiny na trénink není až tolik času! Trénování v České Bělé mě přestává naplňovat."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář