Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí výbuch s Havlíčkovou Borovou

9. 9. 2023

K zápasu jsme nastoupili bez Luboše Sobotky, Milana Krejdla, Martina Klimeše, Lukáše Donta a Lukáše Görnera a vzhledem k dosavadním výsledkům byli hosté velkým favoritem.

Od začátku měla Borová více ze hry a vytvářela si i šance. Ale v těch buď netrefila bránu nebo zakročil náš brankář. I my jsme si vytvořili dvě dobré šance a obzvlášť ta, když byl Lukáš Chlubný prakticky sám před brankařem, po gólu přímo volala. Více než 30 minut tak byl stav bezbrankový. Radikální obrat situace nastal, když ve chvíli, kdy jsme hráli o 1 hráče méně (ošetřování), vystřelil kus za šestnáctkou zkušený Roman Provazník a jeho střelu, která sice byla prudká, ale šla po zemi doprostřed brány, nepochopitelně pustil náš brankář. To naším týmem otřáslo a když nám stejný hráč po 2 minutách dal další laciný gól z velkého úhlu, byli jsme zralí na ručník a do přestávky jsme dostali ještě další dva údery.

Po přestávce už šlo pouze o to, kolik dalších gólů dostaneme a hosté nakonec svůj náskok navýšili až na potupnou "sedmičku". My už jsme v druhém poločase v podstatě nebyli ve hře a jen toužebně očekávali závěrečný hvizd rozhodčího.

Hodnocení vedoucího mužstva: Tohle se mi ani moc hodnotit nechce. První třetinu utkání jsme vzhledem k dané situaci odehráli celkem slušně, ale poté nás srazily velké chyby brankáře. A pak už není moc co hodnotit, to už bylo utrpení až do konce. Příští týden nás čeká silný Golčův Jeníkov. Tak snad se sejde o něco lepší sestava a zahrajeme si fotbal, protože v tomto utkání nejsme favoriti a můžeme jenom získat.  

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář