Jdi na obsah Jdi na menu
 


Domácí zápas s Lučicí jsme zvládli

24. 5. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (70. Tomáš Polreich), Vláďa Pleskač - David Bříza (80. Martin Pátek), Lukáš Souček

Do utkání jsme vstoupili v nejsilnější sestavě a s cílem potvrdit body přivezené minulý týden z Vepřové. Hosté nás ale rychle zchladili, když kousek za středovou čárou na naší polovině jejich hráč nakopl míč směrem na bránu a ten přeletěl překvapeného brankáře. Na naše kopačky se vkradla nervozita, vázla kombinace a na stereotypní akce tažené středem byli hosté dobře připraveni. Vytvořili jsme si i poměrně dost standartních situací, bohužel žádná k nich k brance nevedla. Zachránilo nás až posledních 7 minut prvního poločasu, když napřed v závaru před bránou po rohovém kopu se míč dostal k Lukáši Součkovi a ten mířil přesně k tyči brány hostí. Zanedlouho stejný hráč využil po dlouhém pasu nedorozumění mezi hostujícím stoperem a brankářem a hlavou poslal míč podél brankáře. Před přestávkou ještě měli hosté výhodu přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti cca 18m, ale naštěstí z toho nic nebylo.

Do druhého poločasu jsme nastoupili již klidněji a hned na začátku se po dlouhém pasu ocitl před brankářem Vláďa Pleskač, nemířil však přesně. Následovalo mnoho dalších šancí, jejichž popis by zabral mnoho času. Naši hráči se však v jejich zahazování přímo předháněli a tak klid přinesl až Martin Ptáčník, který po chybě hostující obrany vběhl do pokutového území a střelou po zemi od tyče do brány nedal brankáři hostů šanci. I poté se naši hráči dále střídali v zahazování šancí a jelikož hosté si za celý druhý poločas vytvořili pouze 1 šanci, když střelu z hranice vápna vyrazil náš brankář, skóre se již do konce zápasu nezměnilo.

Hodnocení vedoucího mužstva: Když jsme minulý týden dali šťastný gól z půlky ve Vepřové, tak jsem opravdu nečekal, že se nám to hned příští zápas vrátí. Ale hosté odehráli solidních 40 minut v prvním poločase a naše hráče, kteří si mysleli, že se porazí sami to docela dost znervóznilo. Naštěstí na konci poločasu se k nám přiklonilo štěstí a druhý poločas se hrál už jenom na jednu bránu. Je pravda, že takový festival zahozených šancí už jsem dlouho neviděl, v zápase ze silnějším protivníkem by nás to mohlo hodně mrzet.

V tomto kole mě šokovala porážka Libice v Keřkově, čímž se náš náskok zvýšil na 4 body na Vepřovou a 5 na Libici. Tyto týmy se ještě spolu utkají za 14 dní. Situace je nadějná, ale ještě se hraje o 9 bodů a nelze úplně odepsat ani Maleč, jejíž jarní forma je skvostná. Teď nás čekají dvě supertěžká utkání venku a po nich uvidíme, jaká bude situace. Doufám, že hráči k nim přistoupí poctivě, abychom zdárně dokončili dobře rozjetou sezónu. Zároveň prosím naše příznivce, aby nás přijeli podpořit. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář