Jdi na obsah Jdi na menu
 


Habry B jsme doma porazit nedokázali

27. 4. 2019

K domácímu utkání jsme tentokrát nastoupili docela oslabeni, z různých příčin chyběli Roman Hospodka, Milan Krejdl, Jakub Kasal, Marek Pleskač, Vladimír Pleskač, Honza Beránek a Zdeněk Benc. Naopak už se do sestavy vrátil v Libici zraněný Lukáš Souček.

Od začátku se hrál vyrovnaný fotbal a hosté dokazovali, že sem přijeli v docela solidní sestavě a že nechtějí odjet s prázdnou. Dobře bránili a vepředu měli dva rychlé hráče, kteří naší obranu docela prověřovali. Přesto jsme v prvním poločase měli několik dobrých šancí, ale gól jsme dát nedokázali. Pěknou střelu Martina Šumpicha vyrazil brankář hostů, několikrát se z levé strany prodíral do šance aktivní Tomáš Kohout, ale ani on nebyl úspěšný. A po jeho centru přišla naše největší šance, když si hráč Habrů srazil hlavou míč na břevno vlastní brány. Habry v prvním poločase předvedli několik úniků, ale vyložená šance tam žádná nebyla.

Po poločase jsme nastoupili se snahou zápas rozhodnout, ale hosté stále dobře bránili a využívali každou možnost k rychlému protiútoku. Několikrát se vyznamenal i jejich brankář, například při další pěkné střele Martina Šumpicha. Největší šance hostů se zrodila při jednom z jejich protiútoků, kdy nás zachránila levá tyč naší branky. S blížícím se koncem zápasu se na naše kopačky vkrádala nervozita. Ve velkých šancích se ocitli Lukáš Souček a střídající Michal Semerád, ale oba branku minuli. A tak skončil zápas, ve kterém jsme měli více šancí, ale na druhou stranu jsme ho klidně mohli i prohrát, bezbrankovou remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Těžko v této chvíli říct, jestli remíza je ztráta nebo zisk. Naši nejbližší pronásledovatelé v tomto kole prohráli a tak se náš náskok o bod zvýšil. Ale kdybychom vyhráli, bylo by ještě lépe. Je vidět, že pokud chceme uvažovat o postupu, tak si nemůžeme dovolit, aby nám chybělo 5 hráčů širšího základu. Proto doufám, že si hráči uvědomí, o co hrajeme a v rámci možností si přizpůsobí na zbytek sezóny svoje priority, aby už tento stav nenastal. Za týden nás čeká zápas v Mírovce  a jejich béčko nemá velký náskok na sestupové pozice, tak nás určitě čeká těžká dřina. Tak doufám, že tam uspějeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář