Jdi na obsah Jdi na menu
 


Herní převaha v Keřkově k bodům nevedla

12. 5. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Josef Toma, Michal Pecha, Pavel Mazánek, David Kubát (65.Standa Harvalík) - Jakub Benc, Martin Ptáčník (65. Tomáš Polreich), Luboš Sobotka, Vláďa Pleskač (30. Martin Pátek) - Lukáš Souček, Radek Klement

Do zápasu jsme nastoupili v téměř kompletní sestavě. V první šanci pěkně střílel z hranice šestnáctky Pavel Mazánek, ale brankář vyrazil. Poté měli domácí výhodu přímého kopu z 18m, ale jejich střelu zlikvidoval náš brankář. Celkově jsme měli v prvním poločase územní převahu a vypracovali si i několik šancí ( i když žádná ze šancí nebyla úplně 100%). Domácí se soustředili na obranu a vyráželi z ní k protiútokům, ale ani oni si z nich žádnou velkou šanci nevytvořili. Nám se ve 30. minutě zranil Vláďa Pleskač a musel být vystřídán Martinem Pátkem.

Druhý poločas začal velkou šancí domácích, kdy trefili z vnější strany spojnici břevna a tyče. Potom jsme zase měli o něco více ze hry my a tentokrát jsme si i my vytvořili dobré šance. Bohužel v největší z nich nedokázal Jakub Benc zblízka prostřelit nebo přehodit padajícího brankáře domácích. A tak přišel trest. Domácí zahrávali přímý kop ze stejného místa, z kterého v prvním poločase málem dal gól Martin Ptáčník (k naší smůle mu do střely na poslední chvíli strčil hlavu domácí hráč) a jejich hráč se trefil přesně k tyči. Potom jsme se snažili vyrovnat, ale domácí vystavěli před svou bránou neprostupnou hráz a proti té jsme se nedokázali prosadit. Navíc 5 minut před koncem se po rohovém kopu střelou z hranice šestnáctky pod břevno prosadil domácí hráč. Ještě potom jsme si i my vytvořili obrovskou šanci alespoň na čestný gól, ale 2 naši hráči nedokázali trefit prázdnou bránu. A tak jsme už letos poněkolikáté dostali lekci z produktivity.

Hodnocení vedoucího mužstva: Kdyby mi někdo po prvním poločase řekl, že odjedeme bez bodů, tak bych mu moc nevěřil. Naši hráči byli lepší a domácí k ničemu moc nepustili. Bohužel doplácíme na nezkušenost větší části hráčů a na absenci klasického vysokého útočníka, "bijce v soupeřově vápně". Naši hráči se tam moc nehrnou a stává se , že v soupeřově šestnátce je 6 bránících hráčů na 1 našeho ( a někdy tam není ani ten jeden ). To potom centry nemají žádný smysl. Ne náhodou jsme druhým nejhůře střílejícím mužstvem soutěže. Příští sobotu hrajeme doma s Pohledem B, který nám v tomhle kole odskočil na 2 body a jedině výhra nás může udržet ve hře o setrvání ve III.třídě. Tak doufám, že podle toho hráči k utkání přistoupí. A prosím diváky, přijďte nás podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář