Jdi na obsah Jdi na menu
 


I Šmolovy odjely od nás s prázdnou

4. 9. 2021

K utkání, které se tentokrát hrálo za hezkého a slunečného počasí jsme nastoupili bez kapitána Lukáše Součka, Matěje Kasala, Petra Machka a Pavla Kociána. Ale soupeř přijel ještě s více absencemi, dle jejich slov chybělo možná až 6 lidí ze základu.

Od začátku jsme si vytvořili znatelnou převahu a už po 10 minutách jsme ji přetavili ve vedení, když se po rohu Jirky Štefáčka trefil hlavou stoper Milan Krejdl. I nadále jsme pokračovali v dobrém tempu a po dalších 10 minutách využil velkou chybu Šmolovské obrany Jirka Štefáček a střelou k tyči přidal druhý gól. Do přestávky přidal ještě dva góly Tomáš Kohout, první hlavičkou a druhý z dorážky a náš poločasový koncert završil po úniku nekompromisní střelou Martin Šumpich. Hosté se dočkali snížení těsně před přestávkou, když po souboji Martina Klimeše s hráčem Šmolov pískl rozhodčí penaltu, která pokud vůbec byla, tak byla hodně přísná. Hostující útočník ji proměnil a tak se šlo do kabin za pohodlného vedení 5:1.

Brzy po poločase vstřelil svůj druhý gól Jirka Štefáček a když o 10 minut později přidal Martin Šumpich také svůj druhý gól, tak už nebylo co řešit a mohli jsme nechat zahrát i všechny hráče ze střídačky včetně mladého brankář Lukáše Görnera, který si odbyl premiéru v soutěžním utkání za tým mužů. A netrvalo dlouho a mohl inkasovat, ale hráč Šmolov trefil z asi tak metru místo volné části branky pouze její tyč a od ní se míč odrazil k našemu brankáři. I my jsme ještě měli několik slušných šancí, první gól v našem týmu mohl vstřelit Radim Janáček, ale ani v jedné ze dvou dobrých šancí neuspěl. A tak se nám podařilo dokráčet k zatím nejpohodovější výhře v tomto ročníku. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Z těch 28 utkání odehraných v okresním přeboru, bylo toto utkání nejjednodušší. Kdybychom byli ještě o něco efektivnější, klidně jsme gólů mohli dát i deset. Na hostech bylo vidět, že přijeli znatelně oslabeni a pokud se nezačnou scházet v kvalitnější sestavě, tak asi budou mít s udržením OP problémy. I proto můžeme být s utkáním spokojeni, ale rozhodně bychom neměli propadat pocitu, že jsme nejlepší. Na vedoucí postavení v tabulce je sice pěkný pohled, ale těžká utkání teprve přijdou. Příští neděli hrajeme utkání v Nové Vsi u Světlé a na tu se nám ve III. třídě moc nedařilo. V OP jsme sice obě vzájemná utkání vyhráli, ale vždy až po boji. A tak i když i oni mají své problémy s úzkým kádrem, očekávám vyrovnaný a možná i tradičně docela vyhecovaný zápas. Ale bylo by skvělé vyhrát a završit desítku vyhraných soutěžních utkání za sebou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář