Jdi na obsah Jdi na menu
 


I v oslabené sestavě jsme Mírovku B porazili

5. 10. 2013

K utkání jsme, jak už se stává v poslední době zvykem, nastoupili značně oslabení. Ke dlouhodobě zraněným Lukáši Součkovi, Tomáši Polreichovi a Martinu Ptáčníkovi se tentokrát přidali ještě bratři Šumpichové, Standa Harvalík a Luboš Sobotka. I proto musel na téměř celé utkání nastoupit náhradník Vláďa Zadina a vůbec poprvé za muže nastoupil Lukáš Němec. I hosté přijeli v poslepované sestavě a tak se hrál poměrně nepřesný fotbal. Hosté měli mírnou převahu ve středu pole, my jsme zase kontrovali protiútoky po přihrávkách za jejich obranu. A z jednoho takového protiútoku padl náš první gól, když Roman Hospodka našel přesně Petra Bence a ten po zemi prostřelil brankáře hostů. Dále se hrál poměrně vyrovnaný zápas a i hosté si vypracovali několik šancí, ale ty ke vstřelené brance nevedly. My jsme zahrávali několik standartních situací (rohy a dlouhé auty do šestnáctky), větší šanci jsme si z nich dlouhou dobu vytvořit nedokázali, až těsně před přestávkou se před brankářem hostů po dlouhém autu objevil David Bříza, ale hlavičkou ho překonat nedokázal.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a vytvořili si několik velmi dobrých šancí, ale Vláďa Zadina ani Radek Klement dobře chytajícího brankáře hostů překonat nedokázali. Rozhodující moment nastal po našem autovém vhazování, kdy se na brankáře hostů řítil Radek Klement, brankář byl sice u míče o mžik dříve, ale svým odkopem trefil našeho hráče a od toho se odrazil míč do sítě. Hosté potom zkorigovali, když se po rohovém kopu prosadil na vzdálenější tyči číhající Roman Malinský. My jsme potom mohli hosty dorazit, když se po pěkně provedeném protiútoku ocitl před brankou zcela volný střídající Tomáš Mrtka, ten však bohužel odkrytou branku minul. Přesto jsme si cenné vítězství dokázali pohlídat a po dvou remízách získali tři body a zároveň prodloužili naší sérii bez porážky na 13 utkání. (9 vítězství, 4 remízy, poslední porážka doma s Malčí, i když toto utkání bylo posléze kontumováno). Příští týden ale jedeme do jámy lvové do Leštiny a tam bude velmi, velmi složité naši sérii prodloužit.

Trenér Petr Veselka: "Hráči k utkání přistoupili lépe než v Borové a paradoxně jsme v oslabené sestavě sehráli lepší utkání.  Pomohl nám rychlý gól Petra Bence a zápas jsme kontrolovali. Kromě gólu jsme Mírovku do vážnější šance nepustili. Pochvalu si za bojovnost zaslouží všichni hráči. Zamyslet by se nad sebou měli ty co radši slavili rodinné narozeniny a neodkladní pracanti dřeva. Nepřipadá mi to rozhodně týmové, když se hráči z těchto důvodů nedostaví k zápasu. Nyní nás v poslední čtyřech utkání podzimu čekají tři těžcí soupeři a v nich bude muset mít naše hra jiné parametry, abychom mohli pomýšlet na bodové zisky."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář