Jdi na obsah Jdi na menu
 


I v předehrávce pokračovala podzimní mizérie

5. 11. 2022

Předehrávka prvního jarního kola se odehrála na velice těžkém podmáčeném terénu. V prvním poločase se odehrálo velice bojovné utkání, přesto hosté byli více na míči a vytvořili si dvě velké brankové příležitosti, při kterých čaroval domácí brankář Šrámek. Na druhé straně měl šanci Štefáček, ale mířil těsně vedle levé tyčky. S ostatními centry si hosté poradili.

Po přestávce se do šance po rohovém kopu dostal Tomáš Kohout, ale hlavičkoval nepřesně. Potom na půlce chyboval Jakub Kasal, Matěj Kasal fauloval. Po trestném kopu nechal Jaroš soupeře odcentrovat a nepokrytý Čekal, měl snadnou úlohu – 0:1. O deset minut později hostující záloha přehrála tu domácí, českobělští stopeři nevystoupili proti Vostálovi, který nedal Šrámkovi šanci – 0:2. O snížení se mohl postarat Štefáček, který mohl volit přihrávku na lépe postaveného T. Kohouta, ale pustil se do souboje s gólmanem sám, ale úspěšný nebyl. Potom ještě domácí nastřelili boční síť.

 

Trenér Petr Veselka: Jsme všichni rádi, že tento neúspěšný podzim je za námi a od fotbalu si potřebujeme všichni odpočinout. Zápas s Batelovem se odehrál ve stejném scénáři jako většina zápasů na podzim. Doplácíme na individuální chyby a poslední dobou už se samozřejmě podepsala na výsledcích i „deka“, která na hráčích je. Od ledna se vrhneme do zimní přípravy a na jaře se pokusíme o zázrak.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář