Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně první jarní vítězství !!!

6. 5. 2012

Sestava: Tomáš Mrtka - Josef Toma, Michal Pecha, Pavel Mazánek, Standa Harvalík - Jakub Benc, Martin Ptáčník (65. Martin Pátek), Luboš Sobotka, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček (75. Tomáš Polreich), Radek Klement (85. Roman Hospodka)

Do utkání jsme nastoupili v kompletní sestavě už i s uzdraveným Lukášem Součkem a v brance poprvé na jaře nastoupil Tomáš Mrtka. V prvním poločase jsme hostující tým pořádně zmáčkli a vytvořili si velké množství gólových možností. Většinu jsme jich tradičně zahodili, naštěstí Lukáš Souček alespoň 2 ze svých 5 proměnil. V první šanci se prosadil ze skrumáže. Bohužel z vedení jsme se neradovali dlouho a hosté po autu a chybě naší obrany se štěstím přelobovali našeho brankáře. Naštěstí po brejku Radka Klementa, jeho zasekávačce a centru se hlavou prosadil opět Lukáš Souček. I dále jsme šance zahazovali a ač by obrazu 1.poločasu více odpovídal výsledek 4:1, šli jsme do kabin s náskokem pouze jednogólovým.

Ve druhém poločase se osmělili i hosté a začali více útočit. Díky tomu se i nám nabízelo více místa pro protiútoky. Bohužel Lukáš Souček zblízka netrefil a utěšenou střelu Luboše Sobotky z přímého kopu zastavilo břevno. S postupem času hosté vrhli všechny síly do útoku s cílem vyrovnat a vytvořili si tlak a také několik velmi dobrých šancí. Naštěstí ani oni neměli zrovna přesnou mušku a v závěru nám pomohla i tyčka. A tak jsme naší první jarní výhru i s trochou štěstí ubojovali.

Hodnocení vedoucího mužstva: Po dnešním zápase mi spadnul velký kámen ze srdce. Samozřejmě zachráněni zdaleka nejsme, ale už na nás ta deka nevyhraných zápasů těžce ležela. Tak snad nás to nakopne a budeme ty body získávat trochu lehčeji. Jenom zase škoda těch zahozených šancí, kdybychom měli úspěšnost alespoň 1/3, tak už po poločase nebylo o co hrát. Tak se snad příště k nám i to štěstí v koncovce přikloní. Za týden jedeme do Keřkova a bylo by vynikající si odtud dovézt nějaké body. Tak doufám, že to vyjde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář