Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Beran - Polreich, Rakušan, Hospodka, Kreidl - Pleskač (45.Šumpich), Klimeš, Mazánek, M. Souček - Benc (65. Běhounek), Kubát (89. Chlubný).
Branka: 45. Benc
Rozhodčí: Šimon st. - Němec, Polívka (laici)
Diváci: 120

Na domávích hráčích bylo vidět, že se jedná o pouťové utkání. Hra byla neurovnaná, nepřesná a přizpůsobena hostům, kteří nakopávali balony dopředu. Světlými momenty prvního poločasu byli příležitosti Oldy Mazánka, který nejprve napřáhl z 20m a nechal vyniknout gólmana Luptáka a to samé se opakovalo i z následného rohu, kdy Lupták vychytal i hlavičku Mazánka. Štěstí se na nás usmálo v poslední minutě prvního poločasu, kdy se po přihrávce Kubáta trefil Benc - 1:0. Po přestávce hra upadla do podprůměru a nebilo se prakticky na co koukat. Mladému Šumpichovi chybělo při zakonční zkušenosti a na druhé straně při nás stálo  obrovské štěstí, kdy nejdříve M. Souček zázračně na brankové čáře zachraňoval patičkou a v předposlední minutě zápasu hosté nastřelili tyč.

"Nastoupili jsme bez zraněného Kytky, kterého dobře nahradil mladičký Beran a Lukáše Součka, který odjel na dovolenou. Proto jsem musel pozměnit rozestavení na 4:4:2, abychom mladému Beranovi co nejvíce ulehčili premiéru mezi dospělými.. V tomto systému tápeme a bylo vidět, že nám není vlastní. Splnil účel nedostat branku. Na klukách byla vidět únava z probíhající poutě, ale jsem rád že to výsledkově zvládli. Ve Vepřové už ta herní kvalita bude určitě lepší". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mazan

(Pepi, 19. 8. 2008 23:05)

No jo....Chelsea má Deca a my máme Mazánka!!!

Mazan

(VRRRRRRbič, 19. 8. 2008 20:56)

Tak to je teda kauf!!!!!!!!!!! Ať žije pouť.... Ahoja Česká Bělá a aŤ žije střelec Martin Kubát!!!!!!!!!!!!!