Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na béčko Ledče nad Sázavou jsme vůbec nestačili

7. 10. 2023

K utkání s celkem ze špičky tabulky jsme díky početným absencím nastupovali v hodně improvizované sestavě. Hosté s mladými a rychlými hráči měli od začátku navrch. Prvních dvacet minut jsme ještě jakž takž stíhali a stačili i Jirkou Štefáčkem nastřelit břevno. S postupem času se stále více projevovala kombinační i rychlostní převaha hostů. Do přestávky jsme šli ještě za přijatelného stavu 0:2.

Po přestávce byla převaha hostů ještě větší a v mnoha okamžicích nás zachránil náš brankář, jinak by příděl branek byl ještě znatelně vyšší.

Hodnocení vedoucího mužstva: Vzhledem k sestavě se nedaly čekat zázraky a přesně tak to dopadlo. Myslím, že kdybychom nastoupili v nejsilnější sestavě, stejně bychom asi body nezískali, ale mohlo to být alespoň hezké utkání. Od příštího týdne nás až do konce podzimu čekají týmy (kromě brodského céčka) z konce tabulky a tam už budeme opravdu hrát o bytí a nebytí. Na nás je abychom přesvědčili ty hráče, které potřebujeme, aby nastoupili a potom snad budeme mít šanci ty zápasy zvládnout. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář