Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na favorita z Havlíčkova Brodu jsme nestačili

29. 4. 2017

K utkání na umělé trávě jsme nastoupili bez Lukáše Součka, Vládi Pleskače, Petra Rakušana a Vládi Zadiny.

Domácí byli v tomto utkání velkými favority, ale stejně jako v domácím utkání jsme si první velkou příležitost vytvořili my, ale Martin Šumpich brankáře z bezprostřední blízkosti neprostřelil. Přesto jsme se vedení ujali, když chybu obrany potrestal Marek Pleskač a na jeho křižnou střelu brankář nedosáhl. Poté si domácí vytvořili velký tlak a zanedlouho vyrovnali, když první střela trefila našeho brankáře do citlivých míst a když byl mimo hru, tak už míč do brány nějak dotlačili. Je otázka, jestli ještě předtím neměla být hra přerušena, ale to se asi od rozhodčího (??), který byl nasazen na tenhle zápas nedalo čekat (aby měl svůj názor a ne co mu domácí poradí). Domácí byli i nadále směrem dopředu kreativní a nebezpeční a vytvořili si celkem dost příležitostí, naopak směrem dozadu měli slabiny, přece jenom už to nejsou žádní rychlíci. A tak jsme v půlce poločasu šli opět do vedení, když pěknou nahrávku Jakuba Tlustého zužitkoval Radek Klement. Domácí se snažili vyrovnat a jejich tlak byl chvílemi drtivý. Ale naštěstí ne vždy trefili bránu a  Pavel Losenický v bráně se překonával a likvidoval i opravdu dobré střely a šance. A několikrát mu pomohli zablokováním střely i obránci. Naše vedení mohl navýšit Jakub Tlustý, ale v dobré šanci mířil pouze do brankáře. Do poločasu dokázali Broďáci vyrovnat, když naší špatnou nahrávku na půlce hřiště zachytili a jejich útočník z pravé strany prostřelil našeho brankáře.

Ve druhém poločase domácí pokračovali v tlaku a v první velké šanci jejich útočník hlavičkoval v dobré pozici těsně vedle. A přišly i další brodské šance, ale jejich hráči měli špatně seřízená mířidla a to málo, co šlo mezi tyče měl náš brankář. S přibývajícím časem tlak sílil a v 65. minutě šli opět do vedení, když žlutočerná figurka, si nechala poradit, že hráč byl faulován (kdo nebyl slepý, viděl, že upadl přes míč). K přímému kopu se postavil exreprezentant ve futsale Michal Mareš a bez větších problémů vstřelil vedoucí gól. Potom jsme to zkusili trochu otevřít, ale to byla spíš voda na mlýn domácích, obzvlášť, když jsme se nevyvarovali chyb vzadu a tak i když jsme si vepředu vytvořili několik solidních situací, gól už jsme nedali a naopak další 3 inkasovali.

Hodnocení vedoucího mužstva:  ​Je to škoda, výsledek možná nakonec odpovídá situaci na hřišti, ale myslím, že to takhle dopadnout nemuselo. O dvou domácích gólech (a to těch podstatných) mám pochyby. Je pravda, že Broďáci C nemají po fotbalové stránce v okresní soutěži konkurenci a aby ztratili body, tak se musí pro jejich soupeře sejít mnoho okolností: velmi dobrý výkon, velmi dobrý brankář, spousta štěstí a i férový výkon rozhodčího. V tomto zápase nám až na poslední bod okolnosti docela přály, ale stejně z toho nic nemáme. Ale alespoň jsme domácí skoro 70 minut potrápili a doufejme, že si to dobré přeneseme do dalších zápasů. Příští týden hostíme druhý tým tabulky Hněvkovice, který tentokrát překvapivě prohrál s Leštinou B a vývoj v tabulce nás nutí bodovat a to nejlépe za 3 body. Což nebude vůbec jednoduché, ale doufám, že hráči podají dobrý výkon a že i počasí nám bude nakloněno, abychom si zahráli na lepším terénu než naposledy s Borovou. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozhodčí

(nnonym, 3. 5. 2017 14:04)

co čekat od Bohunka, který není svým pánem a nechá si radit. Někdy by měl poslechnout i ostatní lidi a obcas se umýt