Jdi na obsah Jdi na menu
 


25. 8. 2009

Sestava: Kytka - Polreich, Hospodka, Pecha - J. Benc (45. P. Benc), Klimeš, M. Kubát, Šumpich, M. Souček (30. Lébl) - Rakušan, Pleskač (65. D. Kubát).

Rozhodčí: Janoský
Diváci: 100
Branky: Pleskač, Hospodka (p), Klimeš - Lacina 2, Maťko

Pouťové utkání nabídlo oboustraně zajímavé utkání, které se muselo divákům líbit. Hosté se dostali po chybě obrany do vedení již ve 12 minutě Lacinou - 0:1. Po půlhodině hry se ukázali domácí mladíčci, kdy Šumpich našel centrem Pleskače a ten hlavou pohodlně vyrovnal na - 1:1. O sedm minut později si zkušeně došel do vápna pro faul Rakušan a Hospodka s penaltami nemá problém a otočil výsledek pro domácí na - 2:1. V poslední minutě vyděli diváci kuriozní branku, kdy hozený aut Kytka podcenil, míč ho přeskočil a od břevna se odrazil k volnému Lacinovi a ten nabídnutou šanci využil k poločasovému vyrovnání - 2:2.
Po přestávce v 52. mi. nabídli bělští zadáci skórovat Maťkovi a ten střelou na zadní tyč nedal Kytkovi šanci - 2:3. Konečnou podobu výsledku dal  domácí kapitán Klimeš který zakončil nádhernou akci domácích - 3:3.

"Vzhledem k průběhu utkání musím uznat, že remíza je zcela na místě. Cením si toho, že kluci v utkání dakrát prohrávali a vždy dokázali na výsledek pozitivně reagova a neskládali zbraně. Nejdříve za stavu 0:1 jsme dokázali výsledek otočit a za stavu 2:3 vyrovnat. To je pro tento mladý kolektiv velice povzbudivé. Nejsem spokojen se začátky obou poločasů, kdy jsme se na hřišti hledali a vždy jsme za to byli potrestáni gólem, ale o výsledku rozhodl gól, který jsme dostali v poslední minutě prvního poločasu. Za výkon chválím celý kolektiv, jmenovitě Klimeše a Rakušana". zhodnotil utkání trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář