Jdi na obsah Jdi na menu
 


Na úvod jara větrné domácí vítězství

6. 4. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl (75. David Kubát), David Bříza, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (70. Karel Dvořák), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (45. Stanislav Harvalík)

Do zápasu jsme vstoupili v nejsilnější podzimní sestavě, kterou ještě posílil navrátilec Michal Pecha. Hrálo se za silného větru, který občas s míčem vyváděl psí kusy a hráčům obou mužstev to dělalo problémy. Naštěstí už ve 3. minutě po faulu kousek před vápnem si míč postavil Pavel Mazánek a vymetl růžek brány hostů. Zanedlouho se trefil i Lukáš Souček  a mohli jsme si oddechnout. Hosté byli celkem neškodní a šance jsme si vesměs vytvářeli pouze my. V jedné z nich Lukáš Souček trefil tyč brány hostů a míč do sítě vrátil Kuba Benc. Zanedlouho se opět trefil Lukáš Souček a poločasový příděl dokonal hlavičkou po rohovém kopu stoper David Bříza.

Do druhého poločasu jsme vstoupili po větru, v pozměněné sestavě a již v celkem uvolněném rozpoložení. Přesto i potom jsme si vypracovali poměrně dost šancí, z nichž se však urodil pouze jeden gól, který z penalty vstřelil Lukáš Souček a zkompletoval tak svůj hattrick. Hosté se k naší bráně ani v druhém poločase mockrát nedostali, a tak jsme si dokráčeli pro pohodlné vítězství.

 Hodnocení vedoucího mužstva: Začátek jara je důležitý a my jsme ho v posledních sezónách často nezvládli. Šmolovy byly na rozehrání příjemný soupeř a já doufám, že to kluky nakopne k dobrým výkonům. Chválím celé mužstvo za první poločas, druhý se již dohrával pouze z povinnosti. Příští týden jedeme do Štoků a to již bude soupeř jiného kalibru, tak doufám, že se na něj mužstvo dobře připraví.