Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naději na záchranu jsme oživili domácím vítězstvím nad Pohledem

19. 5. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Petr Mazánek, Josef Toma, Michal Pecha, Standa Harvalík - Radek Klement, Pavel Mazánek, Luboš Sobotka, Martin Pátek - Lukáš Souček (75. Petr Benc), Tomáš Polreich (85. David Kubát)

V důležitém zápase jsme nastoupili s neúplnou sestavou, ve které chyběli zranění Martin Ptáčník a Vláďa Pleskač, nepřítomen byl i Jakub Benc. Hosté přijeli v silné sestavě odpovídající významu zápasu pro obě mužstva. První střelu jsme vyslali na bránu hostů my, hosté kontrolovali nebezpečnou střelou Vence, kterou náš brankář vyrazil nad břevno. Hosté lépe kombinovali, my jsme se prezentovali bojovností a důsledným bráněním jejich hráčů. Po čtvrthodině si do volného prostoru v obraně hostí naběhl Josef Toma, dostal přesnou přihrávku a před brankářem nezazmatkoval a zkušeně ho obstřelil. I dál se hrál úporný a fyzicky náročný fotbal s nevelkým množstvím šancí. V naší další velké šanci pěkně střílel k tyči Lukáš Souček, ale hostující brankář byl na místě. Ještě těsně před přestávkou jsme nevyužili další dobrou šanci a tak se šlo do kabin za našeho vedení 1:0.

Po přestávce hosté nastoupili s cílem vyrovnat a s přibývajícím časem se jejich převaha na hřišti stupňovala. Naše obrana naštěstí pracovala dobře a tak se hosté dlouho do žádných velkých šancí nedostávali a menší náznaky šancí likvidoval náš tradičně spolehlivý brankář. A nedlouho před koncem vyrobil stoper hostů velkou minelu a střídající Petr Benc zkušeně přehodil jejich brankáře. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě po rohu hlavou hráč hostů Pokorný.

Hodnocení vedoucího mužstva: Uf, to mi ale spadl kámen ze srdce. Ale hodně to bolelo. Hráči Pohledu byli velmi těžkým soupeřem a zvlášť na konci zápasu naši hráči mleli z posledního, prostě bez zimní přípravy je ta fyzička nedostatečná. Ale stále dýcháme a doufám, že se o záchranu budeme rvát až do konce. Příští týden jedeme na hřiště Leštiny a to je velký favorit, tam nemáme co ztratit, ale můžeme jen získat. A nějaký bodík by se moc hodil. No tak uvidíme....

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář