Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naši špatnou sérii jsme prodloužili i v Tisu

26. 10. 2014

Do zápasu jsme nastoupili oslabeni o Jirku Zvolánka, Romana Zemana, Pavla Rosického a Michala Součka. Před zápasem si hráči v kabinách po sérii bodových ztrát promluvili a tak jsme doufali, že neodjedeme s prázdnou. Ze začátku se hrál poměrně vyrovnaný zápas, žádné větší šance na obou stranách nebyly. První chybu jsme bohužel udělali my, stoper Roman Hospodka vypustil souboj a hráč domácích se sám před naším brankářem nemýlil. Většině našich hráčů snad ani nelze vytknout, že by se nesnažili, bohužel ve finální části jejich šance většinou skončily nepřesnou přihrávkou nebo slabou či nepřesnou střelou. A nebo nás zastavil praporek pomezního (třeba říct, že většinou oprávněně, ale asi tak 2 situace tam byly mírně řečeno diskutabilní). A tak jsme do přestávky inkasovali ještě jednou, když po naší chybě na levé straně upláchl rychlý domácí hráč a trefil se přesně k tyči.

Po přestávce začali domácí brejkem, který na poslední chvíli hasil náš brankář. Ten nás v tomto zápase podržel ještě několikrát, včetně chycené penalty. I my jsme se snažili vstřelit alespoň nějaký gól, ale opět jsme se trápili stejně jako v prvním poločase (a nakonec jako v téměř každém utkání). A tak jsme inkasovali potřetí, když po rohovém kopu naši hráči stáli jako solné sloupy a nabíhající domácí hráč to měl opravdu jednoduché.

Hodnocení vedoucího mužstva: Další ze zápasů, který se mi fakt těžko hodnotí. Je to stále stejné, neproměňování šancí, špatné řešení finálních situací, nepohlídání si ofsajdových situací (těch bylo opravdu hodně) a fatální chyby v obraně. Za tento zápas chválím Vaška Kozelku, Luboše Sobotku a ještě snad Martina Klimeše. Jinak to bylo celkem takový šedý průměr (snaha ano, ale bez šťávy a nápadu).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář