Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po boji si vezeme ze Šlapanova bod za bezgólovou remízu

1. 9. 2018

K utkání, které se hrálo na jednom z nejhorších hřišť na okrese jsme nastoupili bez Tomáše Kohouta, Romana Hospodky, Jardy Přibyla a Honzy Beránka.

Počasí v prvním poločase jakžtakž šlo, po předchozím dešti bylo sice mokro, ale na hru to zásadní vliv nemělo. Domácí v minulém kole vyhráli přesvědčivě v Keřkově a tak jsme tušili, že nás nečeká nic jednoduchého. Od začátku se hrál bojovný a vyrovnaný zápas, kterému dominovaly pozorné a důrazné obrany. Co se týká hry dopředu, tak to ani jedno mužstvo nemělo jednoduché, protože se hráči museli potýkat nejen s rychlým dostupováním soupeře, ale i s neskutečně nerovným terénem, na kterém zkrotit míč žádá nejen dobrou techniku, ale i pořádný kus štěstí. My jsme se snažili kombinovat, ale jak jsem napsal, nebylo to nic jednoduchého, tak jsme si skoro celý první poločas nepřipsali žádnou větší šanci. Domácí se snažili hrát jednodušeji a nakopávat míče na rychlého útočníka Schafferhanse, který párkrát naši obranu provětral, ale možná i vlivem terénu žádné jeho zakončení bránu netrefilo. My jsme kontrovali po rohu, ale hlavička našeho hráče šla kousek nad. Až před přestávkou jsme si vypracovali větší šanci, Marek Pleskač si na šestnáctce pěkně zpracoval míč, ale jeho střelu dokázal brankář vyrazit a dorážka Martina Šumpicha šla těsně vedle.

Na začátku druhého poločasu začalo dost hustě pršet a to fotbalu také moc neprospělo. My jsme hráli  z kopce a dá se říct, že až na jednu zhruba pětiminutovou pasáž jsme měli více ze hry. Ale přes důslednou domácí obranu jsme se těžko dostávali. Domácí měli zřejmě největší šanci, když náš brankář zaváhal při vyběhnutí na hranici vápna, ale jejich hráč branku o hodně minul. My jsme hrozili nejvíc ze standartních situací, rohů jsme měli v tomto utkání dost, ale ze žádného jsme se prosadit nedokázali. Asi čtvrthodiny před koncem došlo k zranění domácího brankáře, když se na mokrém terénu srazil s Lukášem Součkem. Poté se několik minut nehrálo a do brány nastoupil náhradní brankář. My jsme se snažili využít jeho nerozchytanosti a dvakrát ho prověřili střelou z přímého kopu, ale obě situace dokázal vyřešit vyboxováním míče. A tak jsme si v bojovném zápase, který moc krásy nepobral, připsali bod za remízu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska to byl opravdu těžký zápas, vzhledem k obrazu utkání si myslím, že byla remíza zasloužená. Obrany tentokrát zastínily útok a šancí bylo opravdu velmi málo a žádná z nich stoprocentní. Bod z tohoto utkání beru, ale až další průběh ukáže, zda to byl zisk, nebo ztráta. Příští týden nás čeká další velmi těžký domácí zápas s Rozsochatcem B, který je za námi pouze o skóre, tak doufám, že budeme stejně dobře bránit, ale tentokrát přidáme i trochu invence v útoku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář