Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po nadějném začátku jsme s Herálcem B horkotěžko vybojovali jen remízu

1. 4. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - Honza Pleskač (75. Standa Harvalík), Michal Pecha, Roman Hospodka, David Kubát (60. Petr Mazánek) - Martin Pátek (60. Martin Ptáčník), Lukáš Souček , Luboš Sobotka , Vláďa Pleskač - Pavel Mazánek, Radek Klement

Než jsme se na začátku stačili rozkoukat a najít ztracený ovladač časomíry, už jsme vedli 1:0 po dorážce Pavla Mazánka. Další velkou šanci po přihrávce Luboše Sobotky neproměnil Lukáš Souček, ale za chvíli se bombou z hranice šestnáctky prosadil opět Pavel Mazánek. Až do půlky poločasu jsme byli aktivnější, ale pak se karta začala obracet. Několik šancí zlikvidovala naše nová posila v bráně Zdeněk Rýdl, ale po zahraném přímém kopu hostí prošel míč záhadně naší obranou a proti teči z bezprostřední blízkosti už neměl šanci. Od té chvíle naši hráči jakoby přestali hrát a hostů bylo plné hřiště. A po další standartní situaci podobným gólem srovnali skóre.

Po přestávce začali hosté velkou šancí, jejich útočník šel sám na naši bránu, ale brankář perfektním zákrokem jeho střelu vyrazil. Poté jsme měli více ze hry my, ale nevyužili jsme několik velmi dobrých šancí, z nichž po gólu volala především šance Vládi Pleskače, bohužel z malého vápna netrefil branku. Ale i hosté byli nebezpeční a hrozili především rychlými protiútoky. Ale náš brankář nás opět podržel. Bohužel po další velké chybě naší obrany se už záložník hostů trefil. Potom jsme se snažili vyrovnat, ale opět jsme ztroskotávali na dobré obraně hostů a našich nepřesnostech. Naštěstí po rohu se u vzdálenější tyče opakovanou dorážkou střely prosadila naše další posila Radek Klement. V té chvíli jsme měli ještě víc než 10 minut na strhnutí vítězství na naši stranu. Bohužel závěr se trochu zvrtnul. Už předtím bylo utkání dost vyhecované, ale po zbytečném faulu střídajícího Standy Harvalíka se zranil hostující hráč, další hráč hostí si zahrál na mstitele a tak šli oba do kabin a delší čas se nehrálo. Vzhledem k tomu, že už hosté měli provedena 3 střídání, tak dohrávali v 9 a soustředili se pouze na udržení remízy. A to se jim povedlo, my jsme si už ani žádnou dobrou šanci do konce zápasu nevytvořili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Po 15 minutách jsem pevně věřil, že tento zápas nemůžeme nevyhrát. Co se dělo potom, to by si měl každý hráč pořádně promyslet a každý začít sám u sebe. Obrana nefungovala dobře, ale tomu se nelze divit, když v přípravných utkáních díky absencím nastupovala pokaždé v jiné sestavě. A absence Oldy Mazánka a Milana Krejdla je určitě znát. Ale ve druhé polovině prvního poločasu nehrál dobře s vyjímkou našeho brankáře vůbec nikdo. Prostě věčná škoda zbytečně ztracených bodů, kéž by nás to při závěrečném účtování nemrzelo. Za týden hrajeme v Nové Vsi u Chotěboře a doufám, že trenéři najdou způsob, jak sestavit obranu, která by nedělala takové chyby, abychom napravili domácí zaváhání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář