Jdi na obsah Jdi na menu
 


Po nejhorším jarním výkonu si vezeme z Velké Losenice nezasloužený bod

Sestava: Zdeněk Rýdl - David Kubát (85. Standa Harvalík), Michal Pecha, Josef Toma, Petr Mazánek - Jakub Benc, Luboš Sobotka, Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Martin Ptáčník (70.Tomáš Polreich), Radek Klement (70.Martin Pátek)

Do zápasu jsme nastoupili bez stále zraněného Lukáše Součka. Již ve 2. minutě domácí zahrávali přímý kop. Jejich hráč zvolil místo centru střelu, která zaskočila našeho brankáře a s odrazem od země zapadla přesně k tyči. Potom se hra vyrovnala a zdálo se, že by pro nás neměl být problém zmatkující domácí obranu překonat. Bohužel zůstalo pouze u několika náznaků šancí a pak opět převzali otěže zápasu domácí hráči. Byli rychlejší, obětavější a nám vázla kombinace, komunikace, hráči se zmohli pouze na hádky mezi sebou. Naštěstí domácí další gól nepřidali neboť ani oni v koncovce nezachovali klid a náš brankář opět podal velmi dobrý výkon a vynahradil svou drobnou chybu při první brance.

O přestávce se hráči hecovali, jak budou hrát po přestávce, bohužel zůstalo pouze u slov a po vyběhnutí na trávník to tam vypadalo úplně stejně jako v prvním poločase, možná ještě hůř, protože stoupala nervozita. Domácí opět byli téměř u všech míčů dříve a nás držela ve hře pouze jejich menší invence v zakončení a zákroky našeho brankáře. A když nestačil ani on, přiklonila se k nám štěstěna a domácí z přímého kopu trefili břevno. V 70. minutě trenéři vystřídali útočníky a postupně jsme se začali dostávat do hry i díky tomu, že domácí se zčásti stáhli a mysleli, že už svůj náskok uhájí. V posledních 10 minutách jsme si i začali vytvářet příležitosti. Jakub Benc bohužel branku přestřelil, do dobré šance se dostal i Tomáš Polreich, ale ani on netrefil bránu. K vyrovnání došlo 2 minuty před koncem řádné hrací doby, když po autu Martina Pátka střílel Tomáš Polreich a balon se odrazil na malém vápně k volnému Pavlu Mazánkovi a pro něj už nebyl problém dopravit ho do sítě. Zbytek hrací doby ani nastavení už žádnou větší šanci nepřinesl a tak zápas skončil pro nás nadmíru nezaslouženou remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Je pravda, že jsme na jaře nepodávali oslnivé výkony, ale že se dostaneme až tak dolů, to jsem fakt nečekal. Těžko se mi na dnešním výkonu hledají nějaká pozitiva, snad jen výkon brankáře a posledních 10 minut zápasu, ale v tom nám pomohli sami domácí. Je pravda, že kdybychom hráli se silnějším mužstvem, byl by to debakl (asi jako na podzim v Nové Vsi u Světlé). Byl bych rád, kdyby ten bod spadlý z nebe hráče probudil a oni pochopili, že o záchranu se musí bojovat. Mimochodem, v pátek na tréninku bylo 7 lidí, z toho 2 trenéři. Pak ještě přišli 3 opozdilci. Tak se fakt žádná souhra nacvičit nedá a tím, že pak na sebe o zápase řvou a hádají se, tím tomu nepomůžou, naopak nervozita potom stoupá výš a výš. Teď nás čekají 2 domácí zápasy se sousedy v tabulce a jestli v nich nebudeme naplno bodovat tak "Buď vítán, pralese". Doufám, že to všichni chápou, tak budou podle toho bojovat.   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář