Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzim jsme zakončili remízou s Dolním Městem

Zápas se odehrával za hezkého podzimního dne, který kazil pouze čerstvý vítr. Sešli jsme se v poměrně kvalitní sestavě, bohužel nám naše plány poněkud zhatila akce Policie ČR, která nám těsně před výkopem odvedla k výslechu Luboše Sobotku.

S postupujícím podzimem náš tým začal uvadat a tento trend se bohužel nezměnil ani v tomto zápase. Sice se dá říct, že jsme si v prvním poločase vytvořili několik velmi dobrých šancí, bohužel jsme je nevyřešili zrovna dobře a chyběl nám důraz. Hosté si za první poločas nevytvořili žádnou větší šanci, za zmínku snad stojí jenom nebezpečná hlavička po přímém kopu, která šla necelý metr nad naší bránu. My jsme ohrozili bránu Dolního Města několikrát, ale jak už jsem řekl, střely to byly málo důrazné a tak jsme nechali vyniknout brankáře, který tak 4 dokázal dobře zakročit. A nebo naše střely zblokovali obránci.

Po přestávkové trenérově bouři v kabině jsme nastoupili s větší snahou. Bohužel zanedlouho kopali hosté roh z levé strany a my dostali gól jako přes kopírák z Nové Vsi (tam tímto stylem padly dokonce oba góly). Rohový kop na zadní tyč a tam hlavou skóroval špatně pokrytý hráč. Poté jsme zvýšili tempo a čtvrthodinu jsme byli lepším týmem. Napřed dostal pěknou přihrávku na pravou stranu Martin Klimeš, ale ztroskotal na brankáři. Zanedlouho se nám podařilo vyrovnat, když přihrávku Pavla Rosického tečoval ve vzduchu Martin Pátek a podařilo se mu přehodit brankáře hostů. Poté bohužel opět upadla naše hra do průměru a ani Dolní Město, i když se dá říct, že mělo v poli mírnou převahu, si žádnou velkou šanci nevytvořilo. Na konci zápasu jsme ještě měli přímý kop z nadějné pozice, ale hráči se ho rozhodli rozehrát a následná střela byla zblokována. A tak nepříliš pohledné utkání skončilo víceméně spravedlivou remízou.

Hodnocení vedoucího družstva: Dneska se nám zápas moc nepovedl a v podstatě jsme si víc než tu remízu nezasloužili. Těžko říct, jak by se zápas vyvíjel, kdyby hrál Luboš Sobotka, já věřím, že bychom s ním v sestavě zvítězili.  Tak vřelý dík Pomahači a Chrániči a paní M.. Opravdu jste nám  pomohli.  Ale nakonec, kdo ví. Jinak je pravda, že je asi dobře, že je už konec podzimní části. Jak hráči, tak i my už si potřebujeme od fotbalu odpočinout a na jaře už se zase budeme těšit. A jsem rád, že tato zimní přestávka bude výrazně klidnější než ta loňská. Ještě v následujících dnech dodám hodnocení podzimní části a nějaká čísla a pak až výročka. Tak si to nezapomeňte přečíst devil.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář