Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část jsme zakončili porážkou v Chotěboři

11. 11. 2017

K odloženému utkání, ke kterému jsme nastoupili na umělé trávě v Chotěboři (stav našeho hřiště neumožňuje ho odehrát doma a tak jsme si přehodili pořadatelství s jarní částí) jsme bohužel nenastoupili v úplně ideální sestavě. Z různých důvodů chyběli Roman Hospodka, David Šumpich, Marek Pleskač, Jakub Tlustý a Zdeněk Benc. To naopak domácí využili toho, že ostatní mužstva už mají volno a poskládali podstatně lepší tým, než který k nám přijel před dvěma týdny.

Domácí se od začátku snažili kombinovat, ale dá se říct, že do poloviny prvního poločasu byla hra celkem vyrovnaná. První velkou šanci jsme si vypracovali my, když dobře kopnutý přímý kop Lukáše Součka z pravé strany tečoval hlavou Luboš Sobotka, bohužel pár centimetrů vedle pravé tyče. S ubíhajícím časem si domácí vytvořili převahu a výsledkem byla penalta po našem faulu. S tou ale nejstarší domácí hráč Benák nenaložil dobře a jeho střela se odrazila od břevna nad. Další velkou šanci vychytal Jarda Přibyl. I ve zbytku poločasu měli domácí převahu, my jsme dokázali vyrážet do poměrně nebezpečných brejků, ale ve finální fázi jsme je ke gólu dovést nedokázali. Když už se zdálo, že se do kabin půjde za bezbrankového stavu, vyrobili jsme chybu ve středu hřiště a domácí útočník nabídnutou šanci sám proti brankáři využil.

Do druhého poločasu musel kvůli zranění vystřídat Martin Šumpich a převaha domácích ve středu pole se zvýšila. Paradoxně jsme však jako první skórovali my, když se na levé straně dostal k míči neúnavný Vláďa Pleskač, jeho první střelu domácí zblokovali, ale míč se odrazil zpět k němu a z opakované střely už brankáře prostřelil. Remízový stav ale vydržel jen 10 minut, když dostal domácí hráč pěknou přihrávku do uličky a sám proti brankáři nezaváhal. My jsme měli ještě jednu šanci, kdy se pěkně uvolnil Vláďa Pleskač, ale jeho střela šla do prostředka brány. Zanedlouho pro zranění střídal i on a my už jsme neměli sílu něco s utkáním udělat. Naopak domácí svůj náskok navýšili, když další nájezd útočníka pěkně vyrazil náš brankář, ale na dorážku Nováka už neměl nárok. Zbytek zápasu se už jen dohrál a my jsme zakončili jinak úspěšný podzim porážkou, ale je třeba říct, že vzhledem ke všem okolnostem to byla porážka se vztyčenou hlavou.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Mrzí mě, že dnes chybělo poměrně dost hráčů, posílená Chotěboř byla docela hratelná. K tomu nám ale kvalita hráčů, kteří nehráli chyběla. Ale jinak jsem s podzimem docela spokojen, ziskem 23 bodů jsme překonali rekord půlsezóny a vzhledem k tomu, že jsme doma odehráli jen 5 utkaní, máme v tabulce pravdy +8 bodů, což je docela solidní. Na jaře budeme hrát 8 utkání doma, tak jsem zvědav, jestli to bude výhoda. Jinak jsem rád, že je zimní pauza, dneska už byla na lavičce docela hustá kosa a to si pak člověk ten fotbal ani moc nevychutná. Tak si pořádně odpočineme, potrénujeme (alespoň doufám, zdá se že parta není špatná) a na jaře snad budeme pokračovat v solidních výkonech. A já ještě tak do týdne připravím nějaká čísla a zhodnocení. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář