Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podzimní část jsme zakončili remízou

1. 11. 2014

Poslední zápas podzimní části se odehrál za na listopad netradičně hezkého a teplého počasí. My jsme nastoupili oslabeni o Jirku Zvolánka, Romana Zemana, Standu Harvalíka a Michala Součka.

Hněvkovice zažívají povedený podzim a v prvním poločase byly určitě lepším týmem a obzvláště jejich útočník Šťastný dělal naší obraně velké problémy. Naši hráči se snažili, ale směrem dopředu to stejně jako prakticky celý podzim nebylo ono a žádné větší šance jsme si nevytvářeli. To naopak hosté si jich za první poločas vytvořili několik a jen díky zákrokům Vaška Kozelky a nepříliš přesné koncovce nebylo po prvním poločase po zápase. Hněvkovice přesto šly do vedení, když po nedobře zahraném ofsajd systému šel jejich hráč sám na našeho brankáře, ten byl sice u míče dřív, ale svým odkopem ho trefil a pak už pro útočníka nebyl problém uklidit míč do prázdné brány. Naštěstí zanedlouho fauloval zbytečně hostující obránce Tomáše Polreicha v pokutovém území a Lukáš Souček z penalty se štěstím vyrovnal. My jsme si v prvním poločase vytvořili ještě jednu dobrou šanci po dlouhém autu Michala Pechy, ale nikdo míč poskakující před bránou netrefil dobře.

V poločase jsme udělali dvě změny a obzvláště změna v obraně se vyplatila, protože Pavel Rosický dokázal uhlídat útočníka Hněvkovic Šťastného a my jsme většinu druhého poločasu měli více ze hry a obzvláště ve středu pole hráče Hněvkovic přehrávali. Přesto jsme se do šancí dostávali dost ztěžka a když už jsme vystřelili, zakročil brankář hostů. I Hněvkovice si z brejků vytvořili 2 velké příležitosti, ale jednou zakročil dobře náš brankář a podruhé útočník hostů zblízka naši bránu netrefil. Naše největší šance přišly před koncem, ale ani ze tří opakovaných střel se nám nepodařili prostřelit chumel hráčů před bránou. A tak zápas skončil remízou, kterou vzhledem k počtu šancí hostů zvlášť v prvním poločase určitě musíme brát.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Zažíváme nepříliš povedený podzim a dnešní výkon byl oproti předcházejícím zápasům lepší. Hráči se snažili a zvláště za druhý poločas je musím pochválit. Přesto je toho ještě moc potřeba zlepšit, abychom na jaře třetí třídu zachránili. Doufám, že jsou hráči dostatečně inteligentní na to , aby si to uvědomili a podle toho přistoupili k zimní přípravě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář