Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouťové utkání jsme dokázali vyhrát

28. 8. 2021

I když předpověď počasí slibovala hodně špatný víkend, nakonec to tak hrozné nebylo, sice bylo chladněji, ale co se týká deště, tak toho spadlo jen velmi málo. My jsme nastoupili k tradičnímu pouťovému utkání v docela kvalitní sestavě, chyběli jen Pavel Kocián, Marek Pleskač, Jan Beránek a Prokop Kasal. Hosté dorazili posíleni o několik hráčů, kteří nastupují i za áčko.

Od začátku se hrál docela vyrovnaný a urputný zápas, hosté, kteří zatím nezískali ani bod, se nám v poli vyrovnali a v obraně několikrát dokázali v poslední chvíli zamezit naší dobře se rozvíjející akci. My jsme v prvních dvaceti minutách měli několik dobrých šancí, ale v největší z nich trefil osamocený Jirka Štefáček pouze brankaře hostů. I Habry měly jednu dobrou šanci, ale jejich hráč netrefil bránu. Po dvaceti minutách po standartní situaci hosté ve vápně postrčili Martina Šumpicha a rozhodčí zapískal penaltu. Tu prudkou střelou, na kterou si brankář sáhnul, proměnil Jirka Štefáček. Těsně před přestávkou jsme měli dobré šance na navýšení náskoku, ale ani na třikrát se nám nepodařilo vedení navýšit.

Ve druhém poločase pokračoval vyrovnaný souboj, my jsme hráli pozorně v obraně a hosty jsme do žádných větších šancí nepouštěli. Ale ani naše útoky dlouho k navýšení náskoku nevedly. Po 70 minutách utekl po levé straně Jakub Kasal a hráč Habrů ho ve vápně srazil. A i druhou penaltu podobným způsobem jako první proměnil Jirka Štefáček. Zbytek zápasu už jsme celkem v pohodě dohráli a hostům žádný větší tlak nepovolili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, že jsme pouťový zápas zvládli a nezkazili pouť sobě ani divákům. Trochu mě mrzí, že jsme nedokázali dát gól ze hry, byla tam spousta slibně se rozvíjejících akcí, ale ve finální fázi přišla nepřesná nebo zablokovaná přihrávka. A když už jsme se dostali do zakončení, tak jsme neuspěli. Ale hlavní jsou body, lepší než sehrát krásný zápas a ztratit. Příští týden hrajeme třetí zápas za sebou doma s týmem Šmolov , tak doufám, že zopakujeme solidní výkon v obraně a i dopředu předvedeme lepší a přesnější kombinace.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář