Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouťové utkání skončilo remízou

V pouťovém utkání I. B třídy nezachytili domácí opět první poločas, kdy se přizpůsobili nakopávaným balonům a tím vyřadili ze hry záložní řadu s útokem. Za svou pasivitu byli potrestáni ve 22. minutě po skryté střele Mišovice – 0:1. Na druhé straně slibné příležitosti nebyly dotaženy do konce kvůli nepřesné finální přihrávce.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vítr a na deset minut zamkli soupeře před jejich šestnáctkou. Tlak skončil nakonec vyrovnáním, kdy se po prodloužení centru Matějem Kasalem prosadil Štefáček – 1:1. Po hodině hry vyrobil neuvěřitelnou minelu gólman Šrámek, který mimo pokutové území fauloval a oprávněně se šel předčasně sprchovat. I v deseti se domácí dokázali dostat do vedení, kdy šel míč po ose M. Kasal – T. Kohout – Štefáček a posledně jmenovaný poslal svůj tým do vedení – 2:1. Potom se domácí už pouze statečně bránili, ale nakonec se v poslední minutě o dělbu bodů postaral Mišovic – 2:2.

 

Trenér Petr Veselka: Nedokáži si vysvětlit opět promarněný první poločas. Druhý poločas jsme na soupeře vlétli, podařilo se nám vyrovnat a další vývoj zápasu ovlivnilo vyloučení Honzy Šrámka. I v deseti jsme se sice dostali do vedení, ale tři body jsme ztratili minutu před koncem. Konec zápasu za takové situace musíme dohrávat lépe a zkušeněji. Na druhou stranu musím přiznat, že po sportovní stránce je remíza pro nás příznivá.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář