Jdi na obsah Jdi na menu
 


První domácí utkání skončilo naší výhrou

15. 8. 2015

K prvnímu domácímu utkání sezóny jsme nastoupili ve stejné základní sestavě jako ve Hněvkovicích. Od začátku jsme měli v poli více ze hry a poprvé jsme se mohli radovat už ve 3. minutě, když Marek Pleskač šikovně pronikl z levé strany do šestnáctky a obhodil brankáře hostů ke vzdálenější tyči. I poté se hrál fotbal za naší mírné převahy a šance se příliš nerodily. Několik našich střel netrefilo branku nebo je zlikvidoval hostující brankář. Naopak na druhé straně zvedl několikrát adrenalin domácím fanouškům náš brankář nepříliš jistými zákroky.

I po přestávce jsme měli o něco více ze hry, zvýšení náskoku jsme se dočkali až v 77. minutě, když po přihrávce Tomáše Polreicha prošel středem Vláďa Pleskač a křižnou střelou se trefil přesně k tyči. Bohužel zanedlouho jsme si vybrali slabší chvíli a po zbytečné ztrátě míče ve středu pole a dlouhém pasu hostí netrefil míč náš stoper a hostující útočník šel sám na naši bránu. Z ostrého úhlu prostřelil našeho brankáře a postaral se o dramatickou koncovku. V ní už ale naše defenzíva pracovala spolehlivě a i přes snahu hostů o vyrovnání, je už do žádné větší možnosti nepustila.

Hodnocení vedoucího mužstva: Naše mužstvo dnes ukázalo velkou snahu o dobrý výsledek a i přes absenci několika důležitých hráčů z minulého ročníku dokázalo, že může mužstvům druhé poloviny tabulky konkurovat. Přesto je kádr příliš úzký a ještě se alespoň 1 - 2 posily budeme snažit získat.  Doufám, že i v příštím utkání se budeme prezentovat podobně disciplinovaným výkonem a z Malče neodjedeme s prázdnou.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář