Jdi na obsah Jdi na menu
 


První domácí vítězství !!!

11. 9. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Roman Hospodka (70. Petr Mazánek), Michal Pecha - Jakub Benc, Luboš Sobotka, Pavel Mazánek, Vláďa Pleskač - Martin Pátek (45. Tomáš Polreich), Lukáš Souček (80. Honza Pleskač)

Utkání se hrálo za velkého vedra a začalo minutou ticha za naše hokejisty, kteří se stali obětí letecké havárie. Nastoupili jsme oslabeni o zraněného Martina Ptáčníka a čekal nás neoblíbený soupeř, kterého jsme v předchozích 8 utkáních porazili pouze jedenkrát (a to ještě na jeho hřišti). Hned v 1. minutě jsme si vypracovali rohový kop a Luboš Sobotka ho rozehrál přesně na vápno na Pavla Mazánka, který přesnou střelou otevřel skóre. Poté se hra vyrovnala a i hosté ukazovali, že nedají svou kůži zadarmo. Šancí v 1. poločase bylo dost na obou stranách. Za nás největší šanci zahodil Luboš Sobotka, který z bezprostřední blízkosti trefil pouze brankáře. Solidní byly i střela Jakuba Bence pod břevno a bomba Lukáše Součka k tyči, ale u obou se vyznamenal brankář hostů. Hrozili i hosté, ale přímý kop Martina Sikory vytáhl nad břevno brankář Kytka, střela z otočky stejného hráče a 2 nadějné hlavičky hostů šly naštěstí těsně vedle.

Po přestávce měli více ze hry hosté, ale z jejich převahy nevyplynuly žádné větší šance a tak ze skrumáže v pokutovém území zvýšil naše vedení Roman Hospodka a uklidnil tím naše hráče. A zanedlouho po brejku navýšil naše vedení ještě Lukáš Souček. Poté jsme již s dostatečným vedením mohli zápas v klidu dohrát, ale zbytečná chyba naší obrany ještě dala šanci hostům. Naštěstí hostující hráč po úniku trefil pouze břevno naší brány. Poslední větší šanci jsme měli my, ale Tomáš Polreich trefil z vápna pouze břevno branky hostů.

Hodnocení vedoucího mužstva:  Jsem rád, že jsme doma potvrdili 3 body z Okrouhlice. Ze zápasu jsem měl trochu strach, statistika zápasů s Losenicí je pro nás velmi nepříznivá. Takže zlaté 3 body, pěkné skóre a vychytaná nula. Ale samozřejmě je stále co zlepšovat a hráči vědí co. Teď nás čekají 2 těžká utkání venku a mým přáním je dovézt odtamtud alespoň nějaké body. Tak doufám, že se to podaří, abychom se udrželi v klidném středu tabulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Minuta ticha za hokejisty!!!!!!!!!!

(Brok, 8. 9. 2011 23:11)

Nemyslite,ze by to chtelo pred zapasem uctit hokejisty minutou ticha?.....a zapalit treba svicku?.....

Re: Minuta ticha za hokejisty!!!!!!!!!!

(Admin, 9. 9. 2011 8:23)

Ano, díky za radu, jistě to uděláme