Jdi na obsah Jdi na menu
 


První jarní domácí body jsme získali s Leštinou B

K zápasu, který se hrál za krásného počasí jsme nastoupili v celkem kompletní sestavě, z obvyklých hráčů základu chyběl jen Martin Klimeš. Hosté, kteří okupují poslední příčku tabulky přijeli pouze ve 12 lidech, ale rozhodně se snahou si nějaké body přivézt, protože je nutně potřebují.

Od začátku se hrál docela vyrovnaný zápas, my jsme měli mírnou převahu, ale protiútoky a standartky hostů byly velmi nebezpečné, zvláště útočník Bránik naší obranu velmi zaměstnával a jen za první poločas si vypracoval 4 gólovky, naštěstí jeho špatná muška (2x)  nebo dobré zákroky našeho brankáře (také 2x) mu radost pokazily. Za nás měl velmi dobrou šanci po rohovém kopu Lukáš Souček, ale jeho hlavička z malého vápna šla těsně vedle. Po necelé půlhodině se nám povedla rychlá akce, když pěkně prošel středem Honza Beránek, přesnou přihrávkou vysunul na pravé straně Martina Grona a ten křižnou střelou vsítil první gól. I ve zbytku poločasu se hrál vyrovnaný zápas, ale branka už nepadla.

I druhý poločas se nesl ve znamení vyrovnaného boje, ale větší část jsme měli více ze hry my, zvlášť Marek Pleskač pořádně motal hlavu obraně Leštiny, ale většinou se ani ke střele nedostal a jednou ho ve vyložené šanci pěkně vychytal brankář hostů. Přinést klid na naše kopačky mohla i pěkná akce, když po levé straně utekl Petr Machek, ale jeho prudká střela se od břevna tentokrát ( na rozdíl od Habrů) odrazila před brankovou čáru. S blížícím se koncem zápasu se hosté ještě snažili s výsledkem něco udělat a vytvořili si i určitý tlak a několik standartek. Ale ty k nějakému většímu nebezpečí nevedly. Přesto si jednu dobrou šanci hosté vytvořili, když Pavel Losenický neudržel poměrně jednoduchý míč, naštěstí jejich hráč bránu opět přestřelil. A tak jsme v zápase, který vůbec nebyl snadný , získali první jarní domácí body.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Velmi těžké utkání, ještě těžší než jsem čekal. Hosté vůbec nepodali špatný výkon a podle mého názoru mají určitě navíc, než kde jsou. Myslím, že letos bude boj o sestup docela brutální a těší mě, že v něm nejsme. Na druhou stranu Leština svým zahazováním šancí ukázala, proč jsou, tam kde jsou. My jsme sehráli takový "střídavě oblačný" zápas, byly tam dobré pasáže, ale i hluchá místa. Díky domácí porážce Nové Vsi s Habrama jsme poskočili na třetí místo. Za týden ale jedeme na hřiště vedoucího mužstva Ledče B a tam bude velmi těžké toto místo uhájit. Abychom odtamtud nepřijeli s prázdnou, musíme podat výkon na hranici našich možností a podobných hluchých míst se vyvarovat.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář