Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úvod jara jsme v oslabené sestavě nezvládli

13. 4. 2013

Od prvních minut působili českobělští hráči nervózně a to jim svazovalo nohy. Navíc nastoupili v sestavě bez Zemana, Klementa a Klimeše. Do první šance se dostal Jakub Benc po rohu Lukáše Součka, ale trefil pouze břevno. Potom se ke slovu dostali hosté. Nejdříve z dálky napřáhl Lacina, trefil břevno a od něj se míč odrazil od Rýdlovy ruky do branky. Za chvilku se k trestnému kopu postavil Grunt a z 35 metrů vymetl Rýdlovi šibenici - 0:2. Do poločasu se podařilo hlavou snížit Součkovi po dlouhém autu Pechy.

Po přestávce mohl vyrovnat J. Benc, ale z dobré pozice netrefil branku. Vzápětí z protiútoku nedokázal hostujícího hráče zastavit Pátek ani Souček, ale až ve vápně Pecha a Grunt z penalty zvýšil na 1:3. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale šance neproměňovali. Ujal se až další dlouhý aut Pechy, který do branky protlačil Petr Benc - 2:3. Šance k vyrovnání byly, ale bez využití, což Víska v závěru potrestala čtvrtým gólem.

"Takto se o nejvyšší příčky nehraje. Soupeř nám ukázal hlad po vítězství a zaslouženě vyhrál. Zklamal mě celý kolektiv, snad jen Hospodka zahrál víc jak průměr. Musíme se z této facky probrat hned v neděli v Rozsochatci," řekl k zápasu trenér Petr Veselka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fotbal.

(Libor Zmek, 7. 4. 2013 13:41)

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli bych u vás mohl začít hrát fotbal,jsem ročník 11.12.1994.
Dříve jsem hrál za Chotěboř,a skončil jsem v dorostu,a chtěl bych znova začít.
A hrál jsem útok.
Děkuji Libor Zmek,když tak tel. 720 427 234.