Jdi na obsah Jdi na menu
 


První vítězství ve III. třídě si vezeme z Okrouhlice !!!

3. 9. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Petr Mazánek, Pavel Mazánek, Michal Pecha - Jakub Benc, Luboš Sobotka, Martin Pátek (60. Honza Pleskač ), Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich (75. Petr Benc), Lukáš Souček (85. David Kubát)

Do utkání, které se hrálo za krásného počasí, jsme nastoupili bez Oldy Mazánka, kterého nahradil nově zaregistrovaný bratr Pavla Mazánka Petr, bez svatebčana Romana Hospodky a zraněného Martina Ptáčníka. První poločas se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale víc šancí jsme si vytvořili my, protože domácím se nedařilo překonat naši obranu díky jejich nepřesnosti. Naší největší šanci neproměnil Lukáš Souček, který napadáním donutil obránce  domácích k chybě, bohužel ale bránu domácích přestřelil. Domácím se nedařily přihrávky, ani standartky a první větší šanci si vytvořili až před přestávkou, naštěstí hlavička po rohovém kopu šla do prostředka brány. Jinak v první půli toho k vidění moc nebylo, k čemuž přispěl i rozhodčí, který téměř každý kontakt posoudil jako náš faul.

Brzo po přestávce jsme se dočkali gólu, když po veledlouhém autu Michala Pechy se ve vápně krásně z voleje trefil Lukáš Souček. Poté jsme se bohužel opět klasicky zatáhli a domácí nás ve snaze po vyrovnání začali přehrávat. Naštěstí většina jejich šancí končila na hranici našeho  velkého vápna a z platonického tlaku si žádnou opravdu velkou šanci nedokázali vytvořit. Hra se jim nedařila a jejich zvyšující se nervozita také k lepšímu výkonu nepřispěla. Nám se zároveň začínal otevírat prostor v jejich obraně a když se čtvrt hodiny před koncem po přihrávce střídajícího Honzy Pleskače krásně trefil z hranice šestnáctky do šibenice Luboš Sobotka, tak už nebylo moc co řešit. Stejný hráč mohl za chvíli přidat třetí gól, ale trefil jen tyč domácí brány. V závěru si i domácí dokázali vytvořit stoprocentní šanci, ale proti byl náš brankář, který hlavičku po přímém kopu vytěsnil na tyč a udržel cenné čisté konto. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, že jsme konečně vybojovali vítězství a shodili ze sebe velký balvan, který by byl  s přibývajícím časem stále těžší a těžší. Za výkon v dnešním utkání jsme si vítězství zasloužili a doufám, že ho potvrdíme příští neděli v domácím souboji s tradičním soupeřem z Velké Losenice. Zároveň zvu všechny naše fanoušky, aby nás v tomto důležitém utkání přišli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář