Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. 7. 2009

Jak hodnotíte uplynulou sezónu?

Z pohledu cíle, který byl postu do III. třídy je ve mě zklamání. Zklamanej jsem hlavně z přístupů některých hráčů ať k zimní přípravě, která byla katastrofální, tak z přístupu k některým jarním zápasům a tréninkům. Po takovém jaru, kdy jsme získali pouhých 16 bodů je 2. místo zázračné a měli bychom ho brát s pokorou.

Co rozhodlo, že se postup nepodařil?

Zimní příprava, přístup hráčů, úvodní jarní prohra s Mírovkou a prohráli jsme obě utkání s postupující Velkou Losenicí.

Jaké mužstvo na Vás udělalo dojem a kdo patřil k našim nejlepším hráčům?

Jednoznačně nejlepší fotbal předváděl Herálec B a k našim hráčům se moc vyjadřovat nechci, protože mě zklamali jako tým a za jaro nesnese nikdo přísnější měřítko.

Kdy začíná příprava na novou sezónu?

Letní příprava začíná 15. července. Počítám do začátku se šestnáctičleným kádrem a uvidíme jak se vyvine přestupová politika. V neděli 19.7. sehrajeme pohárové utkání v Malči, které chci vyhrát a narazit v dalším kole na Havlíčkův Brod. Dále se do konce července budeme zabývat vytrvalostí, výbušností a rychlostí.

Kdo z týmu odešel a jaké jsou nové tváře?

Kariéru ukončil Martin Kubát, odešel Petr Tomovič, kterému jsme neprodloužili hostování. Do Ždírce má namířeno Lukáš Souček a na podzim ze zdravotních důvodů neuvidíme Milana Krejdla a Martina Pátka. Příležitost dostanou dorostenci Jaroslav Lébl, Jiří Rosický, Marek Pleskač, Stanislav Harvalík, David Kubát, Jakub Benc a Ondřej Kruml z Chotěboře.

Cíle pro příští sezónu?

Především udělat partu, která potáhne za jeden provaz v dobrém i zlém. V této soutěži je to hlavně o partě a kabině. Vytvořít nové mužstvo, které bude mít perspektivu do budoucna a hlavně chuť trvrdě trénovat a něčeho dokázat.

Co říci závěrem?

Chtěl bych poděkovat vedení FK, sponzorům a divákům za uplynulou sezónu a přeji si, aby se v tomto roce hrál hezčí fotbal a lidi se jim bavili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář