Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak jste spokojen s uplynulou sezónou?
Co se týče umístění panuje velké zklamání, protože jsme nesplnily cíl a ten byl postup do III. třídy. Svůj díl na tom nesu i já, tím že jsem tým v půlce sezóny opustil a odjel pracovně do Anglie.
Jaké jsou tedy cíle pro nadcházející sezónu 2008/2009?
Prvořadým ůkolem je zapracování mladých hráčů jako je Šumpich, Lébl, Pleskač, Rosický. Dobře si v bráně počínal mladý Beran. Dalším cílem je udělat více jak 50 bodů. Co z toho zbyde v konečném zůčtování se nechme překvapit.
Počítáte s Lubošem Sobotkou?
Není tajemstvím, že Luboš chtěl odejít zkusit 1.A třídu do Dlouhé Vsi. My jsme mu bránit nechtěli ba naopak. Jenže si při malé kopané utrhl vaz v kotníku a tím anabáze odchodu skončila. Te´d bude ještě minimálně měsíc mimo hru. Já jsem přesvědčen, že Luboš upřednostní svoje zdraví a bude se fotbalem jen bavit v nižší soutěži. Tím odpovídám i na otázku. S Lubošem počítám a věřím, že v půlce podzimu nastoupí a dá naší hře potžebnou kvalitu.
Kdy začala letní příprava a jak jste s ní byl spokojen?
Letní přípravu jsme začali 1. července vstupními testy a pokračovali jsme tří týdení kondiční přípravou a ukončili jsme jí výstupními testy. Ty potvrdily, že kondiční příprava splnila svůj účel a byla kvalitní. Všichni hráči se zlepšili, nejlepší byl Lukáš Souček a za ním hned poctivec Tomáš Polreich. Musím pochválit všechny kluky, kteří se této dřiny účastnili, i když tuhle přípravu málo kdo má rád.
Sehráli jste nějaká přípravná utkání?
Ano sehráli jsme dvě utkání s Leštinou (3:7 a 5:1), Chotěboř dorost 1:3, pohár s Keřkovem 1:3 a generálku na mistrovské boje s Přibyslaví B 2:4
A co byste řekl závěrem?
Přál bych si, aby chodilo co nejvíce lidí a fotbalem se bavili a domů odcházeli s pěkným zážitkem.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář