Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Herálcem jsme jednoznačně prohráli

2. 9. 2023

K utkání jsme nastoupili bez Milana Krejdla, Vládi Pleskače a Marka Donta.

Velmi zkušený tým hostů byl od začátku lepší a měl podstatně více příležitostí. Naši hráči ale dost dlouho díky své obětavosti, zákrokům brankáře a štěstí odolávali. A když už byl brankář překonán, zastavil míč na brankové čáře Martin Klimeš. Bohužel se při svém zákroku zranil o tyč branky a musel střídat. Hostům pomohla až sporná penalta po ruce našeho hráče. Tu jejich hráč zkušeně proměnil a tak šel Herálec do šatny s hubeným vedením, které pro nás vzhledem k obrazu hry bylo ještě lichotivé.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil a po 10 minutách kopali hosté další penaltu, dle mého názoru stejně přísnou jako první. A i tu proměnili. Poté už nám nezbývalo než otevřít hru, ale i přes několik slibných možností pro nás branka Herálce se zkušeným gólmanem Křížem (ten ještě minulý rok chytal divizi za Humpolec) byla zakletá. Naopak hosté ještě využili okének v naší obraně a postupně navýšili náskok až na nepěkných 0:5.

Hodnocení vedoucího mužstva: Hosté mají zkušené mužstvo tvořené mnoha hráči, kteří hráli vyšší soutěže. Vzhledem k tomu, že my až na pár výjimek jsme na tom přesně naopak, byl obraz hry jaký byl. Snad si z toho mladší hráči odnesou ponaučení, o čem ten fotbal je. Po pohledu na vylosování soutěže bylo jasné, že úvod přeboru pro nás bude extrémně složitý a moje obavy se naplnily. Příští týden nás čeká Havlíčkova Borová a to bude opět velmi těžké. Ale jak říkal bývalý trenér : "Je to kulatý a stát se může všechno".

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář