Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Polreich (80. Chlubný), Hospodka, Rakušan - Klimeš - Kubát (75. Pátek), Tomovič, M. Souček - Benc (70. Šumpich), Běhounek, L. Souček.

Branky: 34. Kubát, 60. Tomovič, 75. L. Souček, 90. Šumpich, 90. M. Souček

Rozdodčí: Švarc

Diváci: 100

Od úvodních minut zatlačili domácí hosty do obranné ulity a prakticky soupeři nic nedovolili. Hned ve 4. minutě vychytal hostující gólman Štědrý Tomoviče. Následně se zastřeloval L. Souček, M. Souček a Benc. Ve 34. min. našel Hospodka dlouhým pasem Kubáta a ten nedal gólmanovi šanci - 1:0. Ke konci poločasu tlak domácích gradoval, ale gól do kabiny nebil domácím souzen, především díky výborným zákroků Štědrého, který vychytal ve 100% šanci M. Součka. Po přestávce se obraz hry nezměnil, domácí se opět snažili o ofenzivní styl hry a odměna přišla v 60. min., kdy se z 22m trefil do šibenice Tomovič - 2:0.  O deset minut později se trefil nejlepší střelec soutěže L.Souček - 3:0. V samém závěru dali konečnou podobu výsledku mladíček Šumpich a M. Souček, kteří upravili na - 5:0.

"Dnes hráče musím pochválit jak za výsledek, tak za výkon na hřišti. Samozřejmě byli v utkání hluchá místa, ale nebylo jich mnoho. Diváci viděli pět pěkných branek i pěkné akce, krerým chybělo gólové zakončení. Teď už se, ale musíme soustředit na nejduležitější zápas sezóny. V neděli nás čeká koukurent o postup a já věřím, že nám ve Velké Losenici bělští diváci udělají domácí kulisu a pomůžou nám ke třem bodům". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář