Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Rakušan, Hospodka, Pecha - Mazánek - Kubát (65. Šumpich), Tomovič, M. Souček (60. Pátek) - L. Souček, Běhounek, Benc (62.Polreich).

Branka: 88. L. Souček

Rozhodčí: Beránek - Pulpán, Škorpík

Diváci: 200

Úvodní minuty napověděly, že se hraje o první místo v tabulce. Hra byla oboustraně opatrná a nervózní. Postupem času během prvního poločasu se domácí  přeci jen rozehráli a zatlačili Bělou na jejich půlku. ta najednou nevěděla co má hrát. Hosté prohrávali osobní souboje u odražených míčů byli pozdě a chyběla agresivita v napadání soupeře. Domácí se proto zaslouženě v 18. min. ujali vedení po centru do malého vápna, kde nedůrazného Kytku přehlavičkoval domácí hráč - 1:0. Hra domácích převažovala převážně v nakopávaných balonech na aktivního a nebezpečného Síkoru. Tento stav vydržel do konce poločasu. Po změně stran přišli hosté úplně vyměněný a najednou se začala karta zápasu obracet. Bělští hráči domácí zatlačili a bylo otázkou času, kdy příjde zasloužené vyrovnání. To bohužel přišlo až v 88. minutě zásluhou L. Součka - 1:1 Zápas tak spěl do zasloužené remízy. Jenže v první minutě nastavení rozhodčí Beránek "přehlédl" ruku domácího hráče, který nahrál na domácího útočníka a ten křižnou střelou rozhodl o osudu tohoto utkání - 2:1.

"Zápas se mi velmi těžko hodnotí, protože jsme si prohrát nezasloužili a hlavně mě mrzí jakým stylem se opět rozhodl zápas o první místo. Ruku domácího hráče viděli všichni přítomní jen ne rozhodčí Beránek. Za druhý poločas nemůžu klukům nic vyčíst. Odjezdili ho na krev, dlouho jsem je neviděl takto bojovat. Utkání by prostě remíza slušela a hlavně by byla spravedlivá. Pro nás se v tuto chvíli mění jen to, že postup už nemáme ve vlastních rukou, ale hraje se ještě o 15 bodů a ve fotbale je možné všechno. Mě teď zajímá hlavně zdravotní stav Miloše Kytky, ktrerý byl po zápase odvezen do nemocnice s otřesem mozku, věřím že se dá co nejdříve do pořádku". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

komentář

(Petr Veselka, 14. 5. 2009 20:13)

Omlouvám se za spoždění referátu a komentáře. Vše dělám za pochodu v práci. Petr Veselka - trenér

Co komentář

(Karel, 13. 5. 2009 22:51)

Co komentář k zápasu trenére?Pokaždé píšete a teďkom nic!!!!!!!!