Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Lípou B jsme uhráli důležité 3 body

15. 10. 2016

K důležitému utkání se soupeřem ze spodní části tabulky jsme nastoupili po dlouhé době v docela kompletní sestavě, chyběli pouze ve většině utkání spíše střídající Zdeněk Benc a Ondra Béna.

Od začátku utkání jsme měli více ze hry a už po 2 minutách se tlačil do šance Marek Pleskač a hosté ho ve vápně faulovali. K penaltě se postavil Standa Harvalík, ale jeho střela těsně minula pravou tyč branky. I dále jsme měli více ze hry, hosté spoléhali spíše na brejky, ale i oni se prezentovali nebezpečnou střelou, kterou likvidoval Pavel Losenický. Po necelé čtvrthodině utekl po pravém křídle Radek Klement a jeho centr uklízel do prázdné branky Marek Pleskač. I dále jsme měli tlak, ale mnoho našich útoků končilo ofsajdem. V naší další dobré šanci Martin Pátek branku překopnul. Náskok jsme zvýraznili po faulu na pronikajícího Radka Klementa. K penaltě se postavil tentokrát Martin Gron a trefil se přesně k tyči. Do konce poločasu jsme už další gól nepřidali a tak se šlo do kabin za stavu 2:0.

Po pauze hosté přeskupili sestavu, kapitán Radek Krpálek se posunul do středu a jejich herní projev se zlepšil. Přesto jsme mohli zvýšit, ale Radek Klement branku těsně přestřelil a pěkná rána Vládi Pleskače přímo z voleje trefila hráče Lípy. Hosté se také snažili ohrozit naší bránu, ale většinu jejich střel byla nepřesná nebo je zblokovali naši obránci. Naše vítězství potvrdil v 78.minutě Martin Gron, který se trefil po samostatném brejku. Gólový účet završil po pěkném sólu Luboš Sobotka. Nakonec jsme mohli zvítězit i větším rozdílem, ale střelu Radka Klementa dobře zlikvidoval brankář hostů. A tak jsme si připsali velmi důležité 3 body do tabulky.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Velmi důležité vítězství. Na hráčích byla znát velká nervozita, dobře si uvědomovali, že bodová ztráta by byla velkou komplikací. Naštěstí se nám podařilo nějaké góly dát, i když jich mohlo být i víc. Hosté přijeli se  4 dorostenci v sestavě a prezentovali se jako tým, který chce hrát fotbal. Naši hráči to ale docela odmakali a do mnoha šancí je nepustili, obrana fungovala dobře. Tímto vítězstvím jsme se posunuli směrem ke středu tabulky, ale protože tam je to docela našlapané, tak bychom to potřebovali potvrdit ziskem nějakých bodů v Nové Vsi u Světlé, ale tam to tradičně nebude vůbec jednoduché. Tak doufám, že sestava bude podobně kvalitní jako dnes a že hráči podají podobně kvalitní výkon směrem dozadu jako dnes a směrem dopředu se zbaví zbytečné nervozity.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář