Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Lípou jsme doma prodloužili sérii zápasů bez porážky

17. 10. 2015

Do utkání, které se po týdnu dešťů hrálo na podmáčeném hřišti jsme nastoupili oslabeni o Vláďu Pleskače a Martina Šumpicha.

Po počátečním oťukávání získali převahu šikovní hosté, našim hráčům dělal těžký terén velké problémy. Do první šance se přes 4 naše hráče prodral útočník hostů, ale jeho střela šla vedle tyče naší brány. Ani toto varování nám nestačilo a tak přišel zákonitý trest, když se po našem nedůrazu na hranici vápna dostal k míči hráč hostů a přízemní střelou k naší pravé tyči zajistil Lípě náskok. I nadále nám šikovní hráči Lípy dělali problémy a jejich pohyb na podmáčeném hřišti byl mnohem lepší. My jsme měli štěstí, že dva jejich brejky naštěstí zbrzdila kaluž před naší šestnáctkou a naši hráči se stačili vrátit. První gól jsme dali po půlhodině a to z první kloudné akce. Pěknou přihrávku dostal na levou stranu Radek Klement , z úhlu postupoval na branku Lípy a zkušeně přehodil brankáře. Asi o dvě minuty neudržel brankář Lípy přízemní centr z pravé strany a před Petrem Rakušanem už byla jen prázdná brána. Po tomto otočení výsledku se hra vyrovnala a do konce prvního poločasu si už vyloženou šanci nevytvořilo žádné mužstvo.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou navýšit náš náskok. A vytvořili jsme si k tomu několik šancí. V první z nich se ocitl Martin Klimeš, jeho střela však šla těsně vedle. Po špatném výběhu a chybě brankáře hostů se na necelých 40 metrech dostal k míči Tomáš Polreich, ale jeho pokus trefit opuštěnou branku šel také vedle. A tak jsme se dočkali až v 70. minutě, když se po centru z levé strany trefil hlavou před bránou zcela osamocený Martin Klimeš. Hosté ale nerezignovali a prezentovali se dvěma střelami, proti kterým pěkně zasáhnul náš brankář. A tak skóre utkání završil střídající Zdeněk Benc, který se trefil z malého vápna a vstřelil svůj první gól v našem dresu. A tak jsme si připsali cenné vítězství, kterým jsme prodloužili naši sérii bez porážky na 8 zápasů.

Hodnocení vedoucího mužstva: Prvních 25 minut nebyla hra našeho mužstva vůbec dobrá. Naštěstí poté se kluci dokázali vyhecovat a dva slepené góly jim hodně pomohly. Ve druhém poločase už jsme si to pohlídali a nakonec ještě vítězství navýšili. Jsem rád, že se ukázala soudržnost  kolektivu a prodloužili jsme naši sérii. Příští týden hrajeme v Nové Vsi u Světlé a tam to nebude lehké, ale přesto věřím, že i tam sérii prodloužíme. Ale k tomu vede jen jedna cesta, uhlídat Romana Závorku. Tak snad trenér vymyslí účinnou strategii.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář