Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Malčí jsme uhráli pouze remízu

2. 4. 2016

K utkání, které se hrálo za slunečného ale dost větrného počasí jsme bohužel nastoupili dost oslabeni, na poslední chvíli se omluvili Luboš Sobotka a Pavel Rosický.

A od samého začátku byla jejich neúčast dost patrná, bojovný a běhavý soupeř ukazoval, že svoji kůži nedá zadarmo. Sice jsme v prvním poločase, kdy jsme hráli po větru, měli územní převahu, ale že bychom si vytvářeli nějaké vyložené šance, to tedy ne. Kopali jsme sice několik rohů, ale všechny dokázala obrana hostů odvrátit. Do první vyložené šance se tak asi po 25 minutách dostali hosté, jejich hráč postupoval po pravé straně na naši branku, tu ale jeho křížná střela těsně minula. Zanedlouho házel Radek Klement dlouhý aut z pravé strany a míč propadl až k Martinovi Šumpichovi, který z hranice malého vápna nedal brankáři šanci. Tato branka nás uklidnila a ve zbytku poločasu jsme měli více ze hry, ale další velká šance přišla až před přestávkou, bohužel centr z pravé strany nedokázali 2 naši hráči do brány dostat.

Po přestávce jsme hráli proti čerstvému větru my a převaha se přesunula na kopačky hostů. A zanedlouho vyrovnali, když po rohovém kopu hlavičkoval Ivo Koláček a míč s trochou štěstí zapadl do naší branky. A stejný hráč mohl zanedlouho utkání obrátit, naštěstí jeho střela branku těsně minula. Hosté měli víceméně celý druhý poločas více ze hry, kopali poměrně dost rohů, ale druhý gól už přidat nedokázali. (I když jednou se trefili, naštěstí pro nás z ofsajdu) . V samotném závěru jsme mohli strhnout vítězství na naši stranu, ale po centru z levé strany střídající Zdeněk Benc hlavou bránu těsně minul. A tak nepříliš záživný zápas skončil celkem spravedlivou remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Remízu musím hodnotit jako celkem spravedlivou, protože každé z mužstev bylo lepší v jednom poločase, na vyložené šance to bylo 3:3, na góly 1:1. Ale že bych z toho byl zrovna nadšen, to ne, výkon to dobrý nebyl, spíš kopaná než fotbal. Mužstvo kvalit Malče bychom doma porazit měli. Bohužel se ukázalo, jak těžké je nahradit Soba a Rosiho, zvlášť když chybí oba zároveň. V příštím kole hrajeme v Sobíňově a  ten má celkem dobrou formu, tak doufám, že nastoupíme v solidní sestavě a uděláme tam i nějaké body.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář